Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Δεν υπάρχει πρόταση που να αφορά την κατασκευή-μετατροπή, γενικά, διακοσμητικών αντικειμένων και που να μην μπορεί η γενική ιδέα της να εφαρμοστεί στην δημιουργία μια θήκης-βάσης για κερί.
Πάνω σε οποιοδήποτε γυάλινο ποτηράκι, βαζάκι, κανονικό κηροπήγιο, κονσερβοκούτι κλπ. ή και απευθείας πάνω στο ίδιο το κερί μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους υλικό για να τους δώσετε άλλη όψη.
Κάθε είδους χαρτί ή ύφασμα, κάθε είδους μπογιά, δαντέλες, σκοινί ή σπάγγο, αυτοκόλλητες διακοσμητικές ταινίες, κορδέλες, λουλούδια και ό,τι μα ό,τι άλλο φανταστείτε και σας αρέσει.
Οι περισσότερες κατασκευές -δεν είναι καθόλου χρονοβόρες και όπου δεν απαιτείται καν μπογιά, δεν θα σας χρειαστεί ως πρόσθετο υλικό "εργαλείο" πάρα μόνον κόλλα χειροτεχνίας.
Κάποιες βεβαίως δεν είναι "μόνιμες", με την έννοια δεν θα κρατήσουν παρά μερικές μόνον ημέρες αλλά κοστίζει τόσο -σε χρήμα αλλά και χρόνο- το να ..αδειάσετε ένα μισό πορτοκάλι από το εσωτερικό του ή το να κολλήσετε ένα λουλούδι πάνω σε μια απλή γυάλινη θήκη για κερί, που αξίζει να τα απολαύσετε πάνω στο τραπέζι σας, ακόμη και μόνον για όσες ώρες κρατάει ένα κεράκι ρεσώ.





---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου