Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Chic! Κομψή με έναν αέρα που δεν είναι συνηθισμένος. Με σικ αισθητική σε ότι κι αν κάνει, σε ό,τι κι αν φοράει, στο πώς συμπεριφέρεται. Να....
λοιπόν η λίστα για να τσεκάρετε οτι όλα τα κάνετε τόσο σικ!
1. Περιποιημένα χέρια: Όσο κι αν κοστίζει το ντύσιμο, μια γυναίκα που δεν περιποιείται τα χέρια και το μανικιούρ της δεν μπορεί να είναι chic. Απαλά χέρια λοιπόν, περιποιημένα νύχια (σε χέρια και πόδια) είναι το νούμερο 1 στη λίστα.
2. Αληθινά κοσμήματα: Δεν χρειάζεται να φοράει πανάκριβα εντυπωσιακά κοσμήματα. Μάλλον το αντίθετο. Ένα δαχτυλίδι ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια. Αρκεί να είναι όμως αληθινά, ειδικά αν είστε από τις γυναίκες που δεν τους αρέσουν οι υπερβολές
3. Το μικρό μαύρο φόρεμα: Στη ντουλάπα της πρέπει πάντα να έχει ένα μικρό μαύρο φόρεμα. Να είναι από καλό ύφασμα, πάντα καθαρό και περιποιημένο για να τη βγάζει από τη δύσκολη θέση.
4. Το πορτοφόλι σας : Μπορεί να είναι φθηνό, υφασμάτινο, πλεκτό κι όχι απαραίτητα από δέρμα. Πρέπει όμως πάντα να είναι σε πολύ καλή κατάσταση και τακτοποιημένο.
5. Η ευγενική συμπεριφορά σε όλους: Μια αληθινά σικ γυναίκα συμπεριφέρεται σε όλους τους ανθρώπους με αληθινή ευγένεια και χωρίς διακρίσεις. Δεν φέρνει ποτέ κανέναν σε δύσκολη θέση και δεν κάνει αδιάκριτες ερωτήσεις. Τέλος δεν φωνάζει και γενικά δεν προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή.
6. Λουλούδια στο σπίτι: Ένα μπουκέτο φρέσκα λουλούδια από τον πλανόδιο της γειτονιάς ή μια ωραία σύνθεση από το ανθοπωλείο δείχνουν πως η οικοδέσποινα στο σπίτι θέλει φρεσκάδα κι αυθεντικότητα. Εξάλλου τα αληθινά λουλούδια φέρνουν θετική ενέργεια.
7. Μικρές λιχουδιές για ξαφνικούς καλεσμένους: Επειδή μπορεί να έρθει μια φίλη ξαφνικά και να μην έχετε τίποτε να προσφέρετε, ας έχετε στο ψυγείο ή στο ντουλάπι μικρά γλυκάκια όπως σοκολατάκια ή μακαρόν, μια λιχουδιά δηλαδή πραγματικά ανεκτίμητη.
8. Ένα καλό λευκό κρασί παγωμένο στο ψυγείο: Έρχεται ο σύντροφός σας από τη δουλειά, κουρασμένος. Ένα παγωμένο κρασί σε δυο ψηλά ποτήρια και χαλαρωτική μουσική κάνει την σικ γυναίκα, ιδανική στα μάτια του!
9. Ωραίο άρωμα: Όσο βασικό είναι να έχει περιποιημένα χέρια, τόσο βασικό είναι να μυρίζει και όμορφα. Λίγο άρωμα πίσω από τα αυτιά, ή μια κρέμα σώματος στο αγαπημένο της άρωμα, δίνει αέρα φρεσκάδας και καθαριότητας.
10. Περιποιημένα παπούτσια: Παπούτσια που δεν είναι κατεστραμμένα, όσο κι αν κοστίζουν, που δεν είναι φθαρμένα και τα έχει περιποιηθεί με ειδική μπογιά πριν τα φορέσει, δείχνουν πως νοιάζεται για την εμφάνισή της.

ΠΗΓΗ http://womannow.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου