Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Αν αυτό που ψάχνετε είναι ένα ήσυχο , φιλόξενο και άνετο σπίτι με υψηλή αισθητική, τότε θα το αγαπήσετε. Χτισμένο από πέτρα , σύμφωνα με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Ύδρας , αυτό το σπίτι προοριζόταν για προσωπική χρήση , και τα πάντα εδώ έχουν σχεδιαστεί με τη μέγιστη προσοχή και αγάπη .
Το ισόγειο αποτελείται από...
ένα καθιστικό με έναν άνετο καναπέ και τζάκι ,
όπου υπάρχει επίσης μια μικρή συλλογή από βιβλία και DVD . Μια καλά εξοπλισμένη κουζίνα , με ψυγείο, κουζίνα , και ένα πλυντήριο πιάτων, μια μικρή αποθήκη , όπου υπάρχει επίσης ένα πλυντήριο ρούχων, ένα εσωτερικό μπάνιο και μια ζεστή τραπεζαρία!
Από την αίθουσα -ανοιχτή είσοδος- , υπάρχουν σκάλες που οδηγούν στο δεύτερο σαλόνι , όπου υπάρχει ένα χαμηλός και άνετος 1 x 2m καναπές που μπορεί να μετατραπεί σε ένα κρεβάτι για ένα ωραίο ύπνο .
Σε αυτόν τον όροφο , υπάρχει επίσης ένα μπάνιο , και τρία υπνοδωμάτια . Το πρώτο υπνοδωμάτιο είναι 7 τετραγωνικών μέτρων , με 1,60 x 2,20 m κρεβάτι . Το δεύτερο υπνοδωμάτιο είναι 8 τετραγωνικά μέτρα , με 1,80 x 2,00 m κρεβάτι . Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι 10 τετραγωνικά μέτρα και είναι εξοπλισμένη με ένα queen size κρεβάτι 1,60 x 2,00 m αντίκες χάλκινο κρεβάτι .
Στο κυρίως υπνοδωμάτιο υπάρχει μια πόρτα που οδηγεί σε μια βεράντα που σκιάζεται από μια πέργκολα και μια υπαίθρια τουαλέτα .Η 200 ετών μεγάλη ελιά , προσφέρει τη σκιά της σε ένα μεγάλο μέρος της ιδιωτικής αυλής . Εδώ υπάρχουν , ένας άνετος καναπές από μπαμπού και δύο ξαπλώστρες προσφέρουν μια άλλη επιλογή για μια σιέστα και υπάρχει επίσης μια υπαίθρια έξι άτομων τραπεζαρία .Οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση σε όλο το σπίτι και τον κήπο , καθώς και ασύρματη σύνδεση στο Internet είναι διαθέσιμη δωρεάν .
Κατά τη διάρκεια του χειμώνα και νωρίς την άνοιξη , το ξύλο θα είναι διαθέσιμο για το τζάκι και ηλεκτρικές θερμάστρες υπάρχουν για ζέστη σε όλα τα δωμάτια .
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού , ανεμιστήρες οροφής παρέχουν άνετες συνθήκες ψύξης σε όλα τα υπνοδωμάτια και το σαλόνι στον επάνω όροφο .
Μας προσφέρει δωρεάν υπηρεσία housecleaning μία φορά την εβδομάδα , καθώς και καθαρά σεντόνια και πετσέτες .
Κατά την άφιξη , θα υπάρχει πάντα κάποιος που περιμένει για ξενάγηση! Τα γραφικά πέτρινα σκαλοπάτια θα σας μεταφέρουν στο σπίτι σε περίπου ένα τέταρτο της ώρας με τα πόδια .
Γάιδαρος ή μουλάρι μεταφοράς μπορεί να κανονιστεί για τις αποσκευές από το λιμάνι στο σπίτι , και καλύπτεται από το συνολικό φορτίο .
Το Isle of Hydra είναι μια μοναδική τοποθεσία . Παρά τον πολύ κοσμοπολίτικο χαρακτήρα του , την παραδοσιακή γοητεία του η ομορφιά του παραμένει αναλλοίωτη!
Το νησί διαθέτει ένα νοσοκομείο και τα φαρμακεία του είναι πλήρως εξοπλισμένα . Τα αυτοκίνητα και άλλα οχήματα απαγορεύονται και η μεταφορά είναι αυστηρά με γαϊδουράκι , άλογο , μουλάρι , θαλάσσιο ταξί και μικρότερα σκάφη , όπως η τοποθεσία έχει κηρυχθεί διατηρητέο ​​και στο πλαίσιο προστασίας της αρχαιολογικής .
Η μόνη εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα είναι το απορριμματοφόρο και το φορτηγό πυροσβεστική υπηρεσία . Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, όμως , καθώς οι αποστάσεις είναι μικρές και προσπελάσιμες και πολλοί έρχονται για να εκτιμήσουν αυτά τα κοινωνικά στρώματα ως ένα ουσιαστικό μέρος των διακοπών τους . Μεταφορές είναι συνήθως με ιπτάμενα δελφίνια ( υδροπτέρυγα ) που αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά .

Για να δείτε διαθεσιμότητα και φωτογραφίες του σπιτιού πατήστε εδώ στο link http://bit.ly/1lZYEir


Και να είστε σίγουροι οι ονειρικές διακοπές σας θα ξεκινήσουν από εδώ!

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου