Τα παντα για τη γυναικα
.
| 0 σχόλια ]

Η γνωστή στους κύκλους της μόδας fashion blogger Margaret Cruzemark, είναι υποψήφια στα Marie Claire Blog awards που διοργανώνει το γνωστό γυναικείο περιοδικό. Η Margaret με το ομώνυμο blog http://margaretcruzemark.blogspot.com/ , έχει αναδειχτεί σταδιακά σε ένα...
από τα πλέον γνωστά fashion icon και opinion makers στην Ελλάδα. Το αυθεντικό της στύλ σε συνδυασμό με την αναγνώριση που έχει αποκτήσει στο χώρο της μόδας την έχει κατατάξει στις πρώτες θεσεις των δημιουργών τάσεων μόδας μέσω Internet στην Ελλάδα.
Το περιοδικό Marie Claire αποφάσισε να επιλέξει,μεταξύ άλλων, την Margaret Cruzemark ως μια από της πλέον αντιπροσωπευτικές υποψηφίους για τα Blog awards που διοργανώνει φέτος για πρώτη φορά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Margaret ξεκίνησε ερασιτεχνικά την ενασχόλησή της με τo fashion blogging το 2010, ορμώμενη από την διάθεσή της να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό από αυτά που έβλεπε καθημερινά στους δρόμους της Αθήνας. Το Blogging είναι για την Margaret το αγχολυτικό της, που την βοηθάει να κρατά τις ισορροπίες της.
Σταδιακά μέσω της δύναμης των Social media και του διαδικτύου, απέκτησε ενα ισχυρό κοινό που την ακολουθεί σε όλα της τα βήματα. Επιπλέον ισχυροί Ελληνικοί επιχειρηματικοί Όμιλοι από τον χώρο της μόδας, παρακολουθούν τo Blog της Margaret Cruzemark καθημερινά ενημερωνόμενοι για τις τάσεις που προβάλει, ενώ δεν λείπουν και  οι συνεντεύξεις στον εβδομαδιαίο τύπο και τα περιοδικά.
Πηγή: SecNews

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου