Τα παντα για τη γυναικα
.
| 0 σχόλια ]

EΡΩΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ Έκανα πολύ καιρό ρεφλεξολογία και ξέρω ότι εκτός απο τα προβλήματα υγείας, μπορεί να βοηθήσει και σε θέματα ομορφιάς, όπως η θεραπεία της κυτταρίτιδας και η λείανση των ρυτίδων. Θα ήθελα να μου πείτε κάποιες πιέσεις που μπορώ να κάνω μόνη μου για τα θέματα αυτά.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νικήστε την κυτταρίτιδα.
Η κυτταρίτιδα οφείλεται βασικά στη συσσώ­ρευση τοξινών στον οργανισμό. Για να βοη­θήσουμε το σώμα μας να αποβάλει τις τοξί­νες, μπορούμε να κάνουμε μασάζ σε όλη την περιοχή της φτέρνας ξεκινώντας από τον αστράγαλο και φτάνοντας στο πίσω μέρος.
Στην περιοχή αυτή βρίσκονται: τα αντανα­κλαστικά σημεία της λεκάνης (γοφοί και γλου­τοί), που συνήθως εμφανίζεται η κυτταρίτιδα αλλά και του εντέρου, που η σωστή λειτουργία του εξασφαλίζει μια πληρέστερη αποτοξίνω­ση του οργανισμού και συνεπώς την καταπο­λέμησή της.
Απαλύνετε τις ρυτίδες.
Πιέζοντας την περιοχή ανάμεσα στα δά­χτυλα, στη ράχη του ποδιού αλλά και στο πέλμα επηρεάζουμε τη λυμφατική κυκλο­φορία στο επάνω μέρος του σώματος και ειδικότερα στον αυχένα, το πρόσωπο και γύρω από τα αφτιά.
Η κίνηση αυτή ελατ­τώνει το πρήξιμο που εμφανίζεται γύρω από τα μάτια, τα οιδήματα και τις μικρές ρυτίδες, και η επιδερμίδα ξαναβρίσκει ελαστικότητα και σφρίγος.
 http://www.boro.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου