Τα παντα για τη γυναικα
.
| 0 σχόλια ]

1.       Εμπλούτισε το λεξιλόγιό σου με κακές λέξεις. Αν είσαι υπερβολικά...
ντροπαλή σου προτείνουμε να χαμηλώσεις τα φώτα.Μπορεί να αναξαλύψεις ότι το λατρεύεις.
2.       Χρησιμοποίησε την τεχνολογία. Στείλε στον ερwτικό σου παρτενέρ ερwτικά μηνύματα στο κινητό ή στο mailτου. Μέχρι να φτάσει η στιγμή που θα γυρίσετε και οι δύο σπίτι θα ανυπομονείτε να μπεί τκάτω από τα σκεπάσματα.
3.       Αγόρασε καινούρια εσώρoυχα. Το ξέρουμε ότι τον τελευταίο καιρό βαριέστε λίγο τα ψώνια, αλλά αυτή τη φορά πάρτε μαζί σας τον καλό σας και αφήστε τον να διαλέξει αυτός τα εσώρoυχα που θέλει να σας δει να φοράτε.
4.       Φόρεσε ψηλά τακούνια. Και όχι μόνο. Συνδύασε τα με ένα άκρως αισθησιακό σετ εσωρούχων και μόλις γυρίσει σπίτι χάρισε  του ένα lap dance που δεν θα ξεχάσει ποτέ.
5.       Βάλτε φαντασία. Απόλαυσε μαζί του ένα καυτό ντους, αλλάξτε συχνά στάσεις στο σeξ και χρησιμοποιήστε sεx toys.
6.       Mοιραστείτε τις φαντασιώσεις σας. Μπορεί να εκπλαγείς από αυτό  που θα σου αποκαλύψει εκείνος και μπορεί να τον τρελάνεις με τις δικές σου μυστικές προτίμησεις. Οι αποκαλύψεις λειτουργούν διεγερτικά.
7.       Σου αρέσουν τα γλυκά; Τόσο το καλύτερο. Όλοι ξέρουμε πόσο νόστιμη είναι η σοκολάτα και η σαντιγί. Γιατί λοιπόν να μην τα εντάξετε στο σeξοuαλικό σας μενού; Ετοιμαστείτε να περάσετε όμορφα και να... λερωθείτε.... Μπορείτε να κάνετε μπάνιο αργότερα.
http://www.ofono.gr/article.php?id=83119&category_id=6

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου