Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Επειδή όποιος έχει το όνομα έχει και τη χάρη, δες τι σημαίνει το όνομα σου… μάθε την προέλευση του και τι σημαίνει.
Κάθε όνομα έχει την ιστορία του και το δικό σου όνομα έχει τη δική του και επειδή όπως γράφει ο Σαίξπηρ ένα καλό όνομα είναι το κόσμημα της...
ψυχής, δες ποιά χαρακτηριστικά έχεις με βάση το όνομα σου.
Αν ψάχνεις όνομα για το παιδί σου, θυμήσου τα λόγια του διάσημου ηθοποιού Κόσμπι Μπιλ, ότι το όνομα του παιδιού σου πρέπει να τελειώνει πάντα με φωνήεν, έτσι ώστε όταν θα το φωνάζεις να φτάνει ο ήχος μακριά.Αν το όνομα σου δεν συμπεριλαμβάνεται, γράψε μας το στα Σχόλια στο τέλος του άρθρου και θα καταχωρηθεί στη λίστα των ονομάτων. Στείλε το και στους φίλους σου, για να ξέρουν και αυτοί τι σημαίνει το όνομα τους.

ΟΝΟΜΑΤΑ
Αβραάμ
Το όνομά σου προέρχεται από τον Πατριάρχη του έθνους Ισραήλ, ήταν πρόγονος του Ιωσήφ και του Ιησού Χριστού! Από τον Αβραάμ ξεκίνησε η ιστορία του Ισραήλ! Από την πλευρά της αριθμολογίας, ο προσωπικός σου λεξάριθμος είναι το 9 και αυτό υποδηλώνει ότι είσαι ένας άνδρας με ευαισθησίες, φαντασία και πολλά όνειρα για τη ζωή! Σέβεσαι, εκτιμάς και λατρεύεις τους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σου και δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό προκειμένου να δεις τους ανθρώπους που είναι στο πλάι σου ευχαριστημένους! Σε συγκινούν τα κοινωνικά ζητήματα και προσπαθείς με τον τρόπο σου να συνδράμεις στους ανθρώπους που έχουν την ανάγκη σου! Πολλές φορές εμπλέκεσαι με αρκετές δραστηριότητες μαζί, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να ολοκληρώνεις με συνέπεια τις υποχρεώσεις σου!
Αγαθή / Αγάθη
Αγάθη, αγαπάς δίχως όρια, είσαι ένας άνθρωπος που χαρίζεις απλόχερα τα συναισθήματά σου, χωρίς να περιμένεις ανταλλάγματα. Αισθάνεσαι πολύ όμορφα όταν φροντίζεις τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και όταν μπορείς να φαίνεσαι χρήσιμη μέσα από την πρόσφορά σου απέναντί τους. Όλοι έχουν να πουν έναν καλό λόγο για την εντιμότητά σου, αλλά και για την υπευθυνότητά σου. Αριθμολογικά το όνομά σου αντιπροσωπεύεται από τον αριθμό 4 και αυτό σημαίνει ότι είσαι μία πολύ οργανωτική γυναίκα, σου αρέσει η τάξη, η καθαριότητα και είσαι γεννημένη για σπίτι και οικογένεια! Αναμφίβολα είσαι πολύ καλή μαγείρισσα και φροντίζεις με συνέπεια όλες τις προσωπικές, επαγγελματικές και κοινωνικές σου υποχρεώσεις. Στις αισθηματικές αλλά και φιλικές σου σχέσεις διακρίνεσαι από την σταθερότητα και την πίστη σου. Στον επαγγελματικό τομέα, είσαι το άτομο που όλοι μπορούν να βασιστούν και να εμπιστευτούν, γιατί δεν αφήνεις ποτέ κανέναν συνεργάτη ξεκρέμαστο αλλά ούτε και καμία εργασία ανολοκλήρωτη.
Αγάπη
Αγάπη, το όνομά σου τα λέει όλα ! Είσαι γεννημένη για να δίνεις αλλά και για να παίρνεις ότι πολυτιμότερο υπάρχει στο κόσμο, δηλαδή “ΑΓΑΠΗ”! Το όνομά σου υπάρχει μόνο στην Ελλάδα, σε κανένα άλλο κράτος του κόσμου η “Αγάπη” δεν είναι όνομα ανθρώπου και αυτό φυσικά υποδηλώνει την μοναδικότητά σου! Είσαι μία ήρεμη και καλοπροαίρετη γυναίκα, είσαι εγκάρδια, εκδηλωτική και αρκετά εξωστρεφής στα συναισθήματά σου. Δεν έχεις αντιπάθειες στη ζωή σου, όποιος σε γνωρίζει προσωπικά πάντα έχει να πει τα καλύτερα για σένα. Εσύ από την πλευρά σου όταν αισθάνεσαι ότι με ένα άτομο δεν μπορείς να ταιριάξεις (φιλικά, ερωτικά, επαγγελματικά), φροντίζεις να απέχεις διατηρώντας μία τυπική επαφή! Το όνομά σου Αγάπη μου, αντιπροσωπεύεται από τον Λεξάριθμο 3 και αυτό σημαίνει ότι είσαι ένα χαρωπό και επικοινωνιακό άτομο. Λατρεύεις τα ταξίδια, σου αρέσει να έρχεσαι σε επαφή με κόσμο από ...Δειτε http://www.todaynews.gr/%CE%BC%CE%AC%CE%B8%CE%B5-%CF%84%CE%B9-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%8C%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CF%85/

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου