Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Πίνετε καθημερινά το πρωί μισό ποτήρι χλιαρό νερό με μικρή ποσότητα από λεμόνι. Το ρόφημα βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού αλλά και στην φωτεινότητα του δέρματος.
" Για να «εξοντώσετε» τους μαύρους...
κύκλους και το πρήξιμο γύρω από τα μάτια τοποθετήστε απαλά πάνω στην περιοχή και για 2 λεπτά λεπτές και στρογγυλές φέτες από αγγούρι ή πατάτα.
" Για να ενυδατώσετε σε χρόνο dt τα σκασμένα χείλη τοποθετήστε πάνω τους μικρή ποσότητα από μέλι.
" Αντιμετωπίστε την κακοσμία του στόματος μασώντας φύλλα από φρέσκο δυόσμο.
" Για να δυναμώσετε τα νύχια των ακροδαχτύλων σας χτυπήστε καλά έναν κρόκο αυγού και βάλτε τα νύχια σας μέσα για περίπου 5 λεπτά.
" Για την μάχη κατά της κυτταρίτιδας κάντε έντονο μασάζ με μια κούπα λεμονιού στα επίμαχα σημεία. Αφήστε την να δράσει για ένα 1-2 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Προσοχή: Αποφύγετε τις ευαίσθητες περιοχές!!!
" Δημιουργήστε μια home made λοσιόν ντεμακιγιάζ χρησιμοποιώντας γάλα ή γιαούρτι σε βαμβάκι με το οποίο θα ταμπονάρετε απαλά και ομοιόμορφα το πρόσωπό σας. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία ξεπλύνετε με άφθονο χλιαρό νερό.
 " Για να «σβήσετε» τα μαύρα στίγματα τρίψτε καλά τα συγκεκριμένα σημεία με μια φέτα φρέσκιας ντομάτας και ξεπλύνετε μετά από λίγο με χλιαρό νερό.
" Καταπραύνετε την επιδερμίδα που έχει ακμή βράζοντας χαμομήλι. Σουρώστε το και αφήστε το να κρυώσει μέχρι να αποκτήσει την θερμοκρασία δωματίου. Κάντε την καθημερινή σας διαδικασία καθαρισμού προσώπου και ξεπλύνετε με το νερό του χαμομηλιού.
Πολλά Φιλιά Έφη

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου