Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Λευκό! Συνώνυμο του καλοκαιριού, της κομψότητας και της διαχρονικότητας. Για άλλη μια φορά η μόδα δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στις λευκές εμφανίσεις...
και μάλιστα δε διστάζει να προχωρήσει και στα αξεσουάρ. Εσύ θα φορέσεις λευκά παπούτσια φέτος;
Φόρεμα 

Από αριστερά: Gucci, Chloe, Givenchy

O oίκος Gucci γέμισε την ιταλική πασαρέλα με μακριές ολομέταξες τουαλέτες που η κίνησή τους σου στέλνει ένα δροσερό αεράκι στο πρόσωπο. Ίσιες - λιτές γραμμές χωρίς καμία υπερβολή σε maxi φορέματα με σκισίματα στο πλάι. Κοντά αλλά και midi φορέματα σε όλα τα στιλ με την γραμμή Α να επικρατεί και να αναδεικνύει την πιο κομψή πλευρά του εαυτού σου. 

TIP: To λευκό φημολογείται πως παχαίνει. Θα σου πω πως η γραμμή του ρούχου που θα το επιλέξεις αν είναι η σωστή για το σώμα σου το μόνο που θα κάνει είναι να κολακέψει. 



Παντελόνι - Σακάκι 


Από αριστερά: Guy Laroche, Chalayan, Givenchy

Το λευκό σακάκι ήταν το must wear πριν από μερικά χρόνια με τον Σάκη Ρουβά να έχει καταγραφεί στο υποσυνείδητο μας. Φέτος μπορείς να το ρίξεις στην πλάτη σου επιλέγοντας oversized κομμάτια αλλά και να υιοθετήσεις ένα πιο navy look κάνοντας μεσάτες επιλογές. 

ΤΙP: 
Το λευκό πανωφόρι μπορείς να το επιλέξεις και σε δέρμα. 

Το λευκό παντελόνι δεν είναι μόνο για τις πολύ αδύνατες αφού οι παντελόνες είναι βασική γραμμή και δίνει χωρίς πρόβλημα αρκετό αέρα στο σώμα. Οι οίκοι μόδας κάνουν total λευκά σύνολα και τα "κουμπώνουν" με λευκά αξεσουάρ. 



Τσάντα

Από αριστερά: Elie Saab, Dolce&Gabbana, Valentino

Οι λευκές τσάντες είναι αρκετά tricky αφού προϋποθέτουν άριστη ποιότητα δέρματος. Πρόσεξε το υλικό που θα την κρατήσεις αλλά βάλτην στη ζωή σου, στο σχέδιο ή μέγεθος που σε βολεύει καλύτερα. 

ΤΙP: Αν την κρατήσεις πάνω από σκούρα υφάσματα πρόσεξε γιατί πολλές φορές ξεβάφουν με αποτέλεσμα να καταστρέφουν το δέρμα της τσάντας. 



Ολόσωμες φόρμες

Από αριστερά: Gianfranco Ferre, Elie Saab, Emilio Pucci 

Και είναι σχεδόν αδύνατο να έχεις total white σύνολα και να μην έχεις τουλάχιστον μία ολόσωμη φόρμα. Η συγκεκριμένη επιλογή επίσης δεν πρέπει να σε φοβίζει αφού κι αυτή καθορίζεται από το σώμα σου και τι παντελόνι το κολακεύει καλύτερα. Ο οίκος Ferre δημιουργεί κομμάτια με ανάλαφρες παντελόνες ενώ ο Elie Saab θέλει πιο στενές γραμμές. Ο Εmilio Pucci πάλι προτείνει διαφάνεια την οποία αν βρεις αξίζει να φορέσεις σε παραθαλάσσιες εξορμήσεις. Η διαφάνεια μέσα στην πόλη είναι ένα μεγάλο NO - NO! 

TIP: Φόρεσε ψηλά παπούτσια ώστε να δώσεις σχήμα στο σώμα σου και να αναδείξεις το παντελόνι σωστά. 



Παπούτσια 

Από αριστερά: 

Τα λευκά παπούτσια φέτος είναι το απόλυτο trend με τις λευκές γόβες, τα λευκά πέδιλα ακόμη και τα ankle boots να είναι οι πιο σωστές επιλογές. Είναι αναμφισβήτητα hot αλλά δεν αποτελούν διαχρονική αγορά αφού τα λευκά αξεσουάρ τη μία σεζόν μπορεί να αγαπιούνται με πάθος και την επόμενη σεζόν να μισιούνται με ίση ένταση. 

TIP: Περιποιήσου το δέρμα τους ώστε να τα διατηρήσεις στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αφού το λευκό λερώνεται πολύ εύκολα. 



tlife.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου