Τα παντα για τη γυναικα
.

| 4 σχόλια ]

1. Η σωστή βάση στο μακιγιάζ είναι το Α και το Ω. Για αυτό χρησιμοποιούμε primer και ειδικές κρέμες ώστε να στρώσει το foundation και να αποφύγουμε το αποτέλεσμα μάσκας.
2. I do …στον γαμπρό…..αλλά και στο concealer....
το πολύ ένα με δύο τόνους πιο ανοιχτό.
3. Σύμμαχος για φρεσκάδα αλλά και αίσθηση υγείας το ρουζ στα μήλα και όχι σε όλο το μάγουλο.
4. Σκιές με χρόνο διάρκειας, μολύβια που δεν τρέχουν και mascara αδιάβροχη για τις ώρες της απόλυτης συγκίνησης αλλά και του τρελού κεφιού . Η ομορφιά της νύφης δεν πρέπει να προδίδεται από τα καλλυντικά που χρησιμοποιεί.
5. Χειλάκι πετροκέρασο…..ναι στο κραγιόν που δίνει ένα τόνο χρώματος στα χείλη κοντινό με το δικό τους. Τα άχρωμα lipsticks είναι για τέλεια δέρματα.
6. Ναι στο ηλιοκαμμένο δέρμα όχι όμως σε λεκέδες από πανάδες αλλά και από άλλες τεχνικές self tanning ή solarium τελευταίας στιγμής.
7. Το μυστικό για το τέλειο μακιγιάζ είναι η ιδανική συνεργασία νύφης και makeup artist. Η χημεία των δύο αντανακλάται με το τέλειο αποτέλεσμα.
8. Η επαφή με κάθε επαγγελματία είναι δεν είναι θέμα τελευταίας στιγμής. Το ίδιο και η αίσθηση της καθαριότητας των εργαλείων του. Και σαφώς το άγγιγμα πρέπει να δηλώνει αγάπη για την επιδερμίδα που περιποιείται.
9. Αν δεν έχεις επιμεληθεί τα φρύδια σου..τότε μην ….παντρευτείς!!!!!!!!!!!!!!!!!
10. Και μην ξεχάσεις η πιο όμορφη νύφη αφήνει στο πέρασμά της μόνο θαυμασμό και υποστηρίζει την ευτυχία χωρίς να αφήσει τίποτα και κανέναν να θολώσει την λάμψη της χαμογελώντας διακριτικά!!!

Η επιμέλεια του μακιγιάζ μιάς νύφης είναι θέμα υψίστης σημασίας για μένα….θεωρώ ότι είναι από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής και ότι μια γυναίκα που εμπιστέυεται τέτοιες στιγμές σε έναν επαγγελματία αξίζει την τιμή που της αρμόζει. Τα καλύτερο μακιγιάζ είναι must. Και ευχαριστώ την τύχη να είμαι σε τέτοιες στιγμές χαράς ενός ανθρώπου και μιας οικογένειας….με κάνει να αγαπώ ακόμα περισσότερο την τέχνη του μακιγιάζ.

ΜΑΝΙΝΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗ
Email: maninabeautystories@yahoo.gr
Mobile: 6945199383
FB page: Manina Stavroulakis Makeup Artist 

---

Μοιραστείτε

4 σχόλια

Life Out StreetT είπε... @ 30 Μαΐου 2013 στις 12:12 π.μ.

Πολύ σωστά τα γράφεις, ειδικά για τα φρύδια δε μπορώ να μη συμφωνήσω 100% αφού και εγώ θεωρώ πως είναι η κορνίζα του προσώπου!

Manina Stavroulakis είπε... @ 30 Μαΐου 2013 στις 12:26 π.μ.

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου...τα περιποιημένα φρύδια είναι το πιο βασικό σημείο ανεξάρτητα αν είμαστε νύφες ή όχι!!!!!!

Ανώνυμος είπε... @ 30 Μαΐου 2013 στις 1:01 π.μ.

Φανταζομαι, το ιδιο θα ισχυει και για την κουμπαρα[σε βαφτιση]...ναι θελει και αυτη λιγο λαμψη εκεινη την ημερα!!!!Ανυπομονω απο σενα......Απο τα μαγικα χερια!!!!!!!!!!!!

Manina Stavroulakis είπε... @ 30 Μαΐου 2013 στις 1:05 π.μ.

χαχα.. και βέβαια ισχύει.....και για την κουμπάρα!!!

Δημοσίευση σχολίου