Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Έντονο στρες και άγχος είναι δυο μόνο δυο από τις αιτίες που μπορεί να σας κάνουν να χάσετε τον ύπνο σας. Δείτε πως μπορείτε με φυσικούς τρόπους να τον ξανακερδίσετε.
 Η αϋπνία ή ο κακής ποιότητας ύπνος είναι συχνό φαινόμενο των ημερών μας και μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως το έντονο άγχος, το αλκοόλ ή το κάπνισμα, οι πόνοι, ακόμα και ο διαβήτης.
Πριν καταφύγετε λοιπόν στη χρήση κάποιου ειδικού φαρμάκου, σας παρουσιάζουμε πως μπορείτε να καταπολεμήσετε την αϋπνία με εναλλακτικές μεθόδους.

• Αρωματοθεραπεία: Κάποια αιθέρια έλαια, όπως το χαμομήλι, ο ανθός του πορτοκαλιού, η λεβάντα ή το ροδέλαιο, έχουν χαλαρωτικές ιδιότητες. Έτσι πριν πάτε για ύπνο, μπορείτε να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο, ρίχνοντας στο νερό λίγες σταγόνες από το έλαιο που προτιμάτε ή να το μυρίσετε με ένα χαρτομάντιλο.
• Βοτανοθεραπεία: Η βαλεριάνα είναι το κατάλληλο χαλαρωτικό βότανο για να καταπολεμήσετε την αϋπνία. Καλές επιλογές θεωρούνται επίσης το χαμομήλι και η φλαμουριά.
• Πίεση σημείων βελονισμού: Πιέστε με τους δείκτες των δαχτύλων για 1 λεπτό περίπου το σημείο πίσω από τα αυτιά ( σε απόσταση 2 εκατοστών από τα αυτιά). Αυτό θα σας βοηθήσει να αποβάλλετε το άγχος και να κοιμηθείτε καλύτερα.
 faysbook.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου