Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Μια εκπληκτική συνταγή για να φρεσκάρετε και να αναζωογονήσετε το δέρμα στο τριχωτό και να επαναφέρετε την υγεία των μαλλιών.
Για την συνταγή θα χρειαστείτε απλά υλικά όπως φύλλα μέντας ή δυόσμου, φύλλα τσουκνίδας, νερό και μηλόξυδο.
Μιλώντας για τα υλικά ας δούμε τις ιδιότητες τους:
Μέντα ή δυόσμος: εξισορροπούν την κατάσταση του δέρματος (έντονη λιπαρότητα), έχουν αντιβακτηριδιακή και καταπραϋντική δράση.
Τσουκνίδα: ενδυναμώνει τα μαλλιά, δρα κατά της πιτυρίδας, της ξηροδερμίας και της τριχόπτωσης.
 Μηλόξυδο: περιέχει πολλές βιταμίνες και οξέα, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και το περιττό σμήγμα από το τριχωτό, έχει αντισηπτική δράση, αφήνει τα μαλλιά λαμπερά και υγιή.


20€ για 2 shellac μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα που διαρκεί 20 μέρες και 2 πεντικιούρ με απλό μανό αρχικής αξίας €50 στο χώρο σας. Έκπτωση 60%

Εκτέλεση:
Σε 1 λίτρο βραστό νερό τοποθετήστε μια χούφτα φύλλα δυόσμου ή μέντας και τσουκνίδας, αφήστε τα 10-15 λεπτά με σκεπασμένο το δοχείο, σουρώστε το έγχυμα και αφήστε το να κρυώσει. Αφού κρυώσει το έγχυμα προσθέστε 100ml μηλόξυδο, ανακατέψτε καλά και η τονωτική λοσιόν είναι έτοιμη. Χρήση: Μετά το σαμπουάν και την μαλακτική μαλλιών (αν είναι απαραίτητη), περιλούστε τα μαλλιά σας με την τονωτική λοσιόν.
Ρίξτε την λοσιόν στο τριχωτό και αφήστε την να πάει μέχρι τις άκρες. Κάντε καλό μασάζ στο τριχωτό και κατά μήκος των μαλλιών. Δεν χρειάζεται να ξεπλύνετε ξανά τα μαλλιά σας, απλά τυλίξτε τα με μια πετσέτα να φύγουν τα πολλά υγρά και στεγνώστε τα.

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου