Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Ένα πολύ σημαντικό ερώτημα, που έχουμε όλοι οι άνθρωποι είναι αυτό, που σχετίζεται με το άγχος και αν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό. Το άγχος προέρχεται από την...
ανησυχία, που εκδηλώνεται για κάθε τι που μας περιβάλλει ή και τις σκέψεις, που έχουμε.
Πως μπορούμε όμως να σταματήσουμε την ανησυχία και τελικά να ζήσουμε μια πολύ όμορφη και ισορροπημένη ζωή;
Πρώτα από όλα μην ανησυχείτε για το παρελθόν γιατί αυτό πέρασε και οποιοδήποτε λάθος και αν έχετε κάνει, έχει μείνει πίσω.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε τα γεγονότα εκείνης της περιόδου.
Δεν χρειάζεται ανησυχία για το μέλλον, γιατί πολύ απλά δεν έχει έρθει ακόμα.
Όλα εξαρτώνται από τις κινήσεις, που κάνουμε στο παρόν.
Σίγουρα θα υπάρχει μια μικρή ανησυχία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σας καταβάλλει αυτό και να αναστέλλει κάθε σωματική και πνευματική λειτουργία.
Μην αφήνετε την ανησυχία να σας τρώει επί μακρόν.
Καλύτερα λύστε με την λογική όλα εκείνα, που έχετε μέσα στο μυαλό σας και προσπαθήστε να γίνει όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Η καθυστέρηση της λύσης σημαίνει αυτόματα, ότι αυξάνεται και το άγχος σας.
Σταματήστε τις υποθέσεις για το τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον. οι υποθετικές ερωτήσεις τύπου «…και αν γίνει αυτό;» ή «αν γίνει το άλλο», εντείνουν την ανησυχία και απομυζούν την ομορφιά και την ισορροπία μέσα σας.
Περιορίστε συνειδητά το χρονικό διάστημα, που ανησυχείτε.
Μπείτε στη διαδικασία, να προγραμματίσετε όλα εκείνα, που θέλετε να κάνετε και να είστε ουσιαστικές με την καθημερινότητα σας. ύστερα από αυτό βρείτε λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα, και προσπαθήστε να λύσετε όλα εκείνα τα προβλήματα, που έχετε.
Έτσι θα μπορέσετε να εστιάσετε περισσότερο σε όλα εκείνα, που στέκονται εμπόδιο, στη ζωή σας.
beu.com.cy

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου