Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Αντί να κάνεις μόνο θετικές σκέψεις, στο μυαλό σου γυρίζουν το ποδοπάτημα στα μαγαζιά, οι ουρές που πρέπει να περιμένεις, τα δώρα που πρέπει να αγοράσεις, τα χιλιάδες εδέσματα που πρέπει να μαγειρέψεις και η γαλοπούλα που ακόμα δεν έμαθες πως της βάζουν το...
θερμόμετρο. Μην ανησυχείς. Πάρε σφουγγάρι και σβήσε όλες τις κακές σκέψεις γιατί τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής σου είναι πολύ κοντά....
Πολλές φορές το άγχος των γιορτών μπορεί να καταστρέψει την ουσία των Χριστουγέννων και το ιδιαίτερο νόημα που έχει για εσένα, είτε είναι θρησκευτικό, είτε σαν μια ευκαιρία για να ξοδέψεις πολύτιμο χρόνο με το αγαπημένο σου πρόσωπό και με την οικογένεια σου.
Μην αφήνεις τον πανικό και την βιασύνη να σου κλέβουν την ευτυχία των γιορτών, μόνο θετικές σκέψεις, δεν πηράζει και άν όλα σου πάνε στραβά, θυμήσου πως τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή που τα άγχη της καθημερινότητας μπαίνουν στην άκρη.
 Οι γιορτές επίσης αποτελούν την τέλεια ευκαιρία για να ξαναζήσεις τις αναμνήσεις των παιδικών χρόνων και να αναβιώσεις παλιές οικογενειακές συνήθειες και παραδόσεις. Σκέψου θετικά, δώσε σήμερα κιόλας μια υπόσχεση στον εαυτό σου πως τίποτα και κανένας δεν θα σε εκνευρίσει στα φετινά Χριστούγεννα.
Ξέχνα τις διαφωνίες και τις έριδες τουλάχιστον μέχρι να μπει το 2009. Μην θυμώνεις και μην εξάπτεσαι με τίποτα και κανέναν.
Ό,τι κι αν κάνεις, κάντο με όρεξη και ζωντάνια και μην φοβάσαι για το άγχος: με τόσο θετική ενέργεια, δεν θα τολμήσει να σε επισκεφτεί φέτος και να θυμάσαι η αγάπη είναι το πάν!

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου