Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Φθινοπωρινές προσφορές για τους καταναλωτές κηρύσσει ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών. Συγκεκριμένα, από την Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου μέχρι και το Σάββατο 10 του μήνα, όλα τα εμπορικά καταστήματα της πρωτεύουσας θα υποδέχονται τους καταναλωτές με φθινοπωρινές προσφορές. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΣΑ, επισημαίνει: «Καλούμε όλους τους...
συναδέλφους να συμμετέχουν, αξιοποιώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της προσφοράς εμπορευμάτων απ’ όλα τα καταστήματα σε καθορισμένο χρονικό διάστημα, αντί των προσφορών σε διαφορετικές, ανά κατάστημα, περιόδους και να διαθέσουν τα φθινοπωρινά είδη τους σε ελκυστικές τιμές, κοινοποιώντας τις προσφορές τους στην Περιφέρεια Αττικής – Γεν. Δ/νση Ανάπτυξης και στον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών (άρθρο 14, παρ.3, Ν.3377/2005)».
Κάθε επιχείρηση μπορεί να επισκέπτεται το www.pameathina.net και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες να καταχωρεί τις προσφορές της, προκειμένου να ενημερώνονται οι καταναλωτές για τις ευκαιρίες που θα υπάρχουν στη διάρκεια του δεκαημέρου.
«Η πρωτοβουλία μας αυτή, όπως και όλες οι προηγούμενες, θα υποστηριχθεί από το Δήμο Αθηναίων με τη διοργάνωση εκδηλώσεων και απόδοση του δημόσιου χώρου στους πολίτες.
Προσκαλούμε τους καταναλωτές και τους επισκέπτες της πόλης να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις, συμβάλλοντας στην αναζωογόνηση του κέντρου της Αθήνας και παράλληλα να προβούν στις αγορές τους, επωφελούμενοι των χαμηλών τιμών και της ποιότητας των προϊόντων», καταλήγουν.

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου