Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Μετά το γάμο μαϊμού όπως πολλοί χαρακτήρισαν την ένωση της Κιμ Καρντάσιαν με τον Κρις Χάμφρεϊς, ακόμα ένα σκάνδαλο έρχεται να κλονίσει την εικόνα της 31χρονης Κιμ.
Τσέκαρε και μόνη τις ομοιότητες και διαφορές που μας παραξένεψαν!Οι αντιγραφές επώνυμων τσαντών στη συλλογή της Κιμ, προβλημάτισαν πολλούς!Η Καρντάσιαν παρέα με την αδερφούλα της Κλόε ταξίδεψαν μέχρι την μακρινή Αυστραλία για να λανσάρουν την νέα συλλογή με τσάντες που δημιούργησαν οι ίδιες αλλά τα σχόλια που άκουσαν δεν ήταν και ...
τα καλύτερα!
Και μπορεί η Κιμ να προσπάθησε να μας πείσει πως εκείνη και η αδερφή της σχεδιάζουν τα πάντα πάνω σε δικές τους εμπνεύσεις, εντούτοις η ομοιότητα που έχουν τα δημιουργήματά τους με άλλα επώνυμα, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.
Πολλά διεθνή site μόδας υποστηρίζουν ούτε λίγο, ούτε πολύ πως οι αδερφούλες ξεσήκωσαν σχέδια από διάσημες τσάντες των Balenciaga, Hermes, Chanel, Alexander Wang, YSL, Chloe, Alexander Wang έκαναν κάποιες μικρές αλλαγές, φόρτωσαν επάνω το logo τους και της έβγαλαν για πούλημα.
Πάντως, αν η τσέπη σου δεν μπορεί να αντέξει τα δυσθεώρητα ποσά των επώνυμων οίκων, η συλλογή της Κιμ με το "ΚΚ" παντού, θα σου βγει οικονομική, πολύ πιο οικονομική!
Τσέκαρε όλα τα σχέδια της συλλογής τσαντών της Κιμ στο bagsac.com


http://womensecret1.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου