Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Καλοκαιράκι έρχεται, επομένως είναι ώρα εμείς να διαλέξουμε τα καινούργια γυαλιά ηλίου που θα μας συντροφεύσουν όλο το καλοκαίρι. Ωστόσο, αν δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις, παρακάτω θα δεις ορισμένα tips ώστε να διαλέξεις τα κατάλληλα γυαλιά ηλίου.
Στρογγυλό προσωπάκι: Προτίμησε τα γυαλιά που έχουν έντονο σκελετό, μια και πλαισιώνουν με τον καλύτερο τρόπο το στρογγυλό προσωπάκι σου! Τα γυαλιά που είναι κάπως "τετραγωνισμένα" καταφέρνουν να εξισορροπήσουν την κατάσταση και εσύ με αντίστοιχο ύφος δεν έχεις να ζηλέψεις σε τίποτα τις απανταχού star, αφού σου χαρίζουν αέρα ντίβας!
Οβάλ σχήμα: Aν έχεις οβάλ πρόσωπο, τότε είσαι πολύ τυχερή, μια και σχεδόν όλα τα γυαλιά σού ταιριάζουν γάντι! Πειραματίσου με τα γυαλιά που είναι η τελευταία λέξη της μόδας και βρες αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.
Τριγωνικό προσωπάκι: Με στενό σαγόνι και κάπως πλατύ μέτωπο, δώσε έμφαση στα μάτια με γυαλιά που τραβούν την προσοχή ακριβώς εκεί! Προτίμησε τον "λεπτό" σκελετό, μια και τα υπερμεγέθη γυαλιά το μόνο που θα κάνουν είναι να μεγαλώνουν ακόμη περισσότερο το μέτωπό σου!

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου