Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Μάχη με την κατάθλιψη δίνει εδώ και πολύ καιρό η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, σύμφωνα με πρόσφατο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού «Globe».
Η μάχη αυτή αναμένεται να γίνει ακόμα πιο σκληρή αν σκεφθεί κανείς πως η 40χρονη Ουαλή καλλονή καλείται τώρα να αντιμετωπίσει και το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα υγείας που...
ανέκυψε πριν από λίγες μέρες.Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς θα πρέπει να περάσει και την επώδυνη διαδικασία να βλέπει τον σύζυγό της Μάικλ Ντάγκλας το επόμενο δίμηνο να παλεύει με τις παρενέργειες της χημειοθεραπείας στην οποία θα υποβληθεί για να καταπολεμήσει τον καρκίνο στον λάρυγγα.Για τους ανά τον κόσμο θαυμαστές της, στα σαράντα της έμοιαζε να έχει καταφέρει ό,τι ονειρεύεται κάθε όμορφη γυναίκα. Η επιτυχημένη καριέρα, η διεθνής αναγνώριση, τα βραβεία, τα χρήματα, ο γάμος της με έναν από τους μεγαλύτερους σταρ του Χόλιγουντ, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, δεν είναι παρά μερικοί μόνο από τους παράγοντες που θα μπορούσαν να κάνουν ευτυχισμένη οποιαδήποτε εκπρόσωπο του «ασθενούς» φύλου στον πλανήτη.Για την ίδια την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, όμως, όλα αυτά φαίνεται πως δεν αρκούσαν ούτε τότε που δεν είχε να ανησυχεί για την υγεία των δικών της ανθρώπων. Η κατάθλιψη από την οποία έπασχε καιρό πριν, όπως αποκάλυψε η ίδια, της προκάλεσε σοβαρά προβλήματα από το πουθενά.

http://news24gr.blogspot.com/2010/08/blog-post_5139.html

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου