Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Όλες μας - από την πιο αδύνατη, στην πιο παχουλή- ένα πρόβλημα με τα κιλά, την εμφάνιση και το σώμα μας το έχουμε! Ειδικά, τη στιγμή που πρέπει να κοιταχτείς στον καθρέφτη με το μαγιό ή όταν το τζιν δεν σου κουμπώνει με τίποτα. Κι όμως, υπάρχουν μερικές γυναίκες που τα κιλάκια τους τα λατρεύουν και μοιράζονται μαζί σου τα 4 μυστικά τους, για να μάθεις να αγαπάς κι εσύ το σώμα σου, όπως ακριβώς είναι!
1. Για να λατρέψεις το κορμάκι σου...
μην δίνεις και τόση σημασία στο νούμερο που δείχνει η ζυγαριά:
Όπως συμβαίνει και με τα κεράκια της τούρτας γενεθλίων, έτσι και με το νουμεράκι στη ζυγαριά, υπάρχουν πολλές γυναίκες που παθαίνουν εμμονή. Αντιστοίχως λοιπόν, με το ερωτηματικό που βάζεις στην τούρτα μετά από κάποια ηλικία, βάλε το ίδιο ερωτηματικό και στο ζυγό. Φυσικά, δεν λέμε να μην ζυγίζεσαι ποτέ, αλλά το να ανεβαίνεις 4 και 5 φορές στο ζυγό, είναι μέγα λάθος. Μια φορά την εβδομάδα και ειδικά το πρωί που ξυπνάς είναι αρκετή για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα για το βάρος σου.
2. Για να λατρέψεις το κορμάκι σου... προσπάθησε να μπλοκάρεις/ διαγράφεις και αποκρούεις τα αρνητικά σχόλια για το κορμί σου:
Σκέψου απλά πως ακόμα και η Τζένιφερ Λόπεζ, η γυναίκα με τις πιο επιθυμητές καμπύλες, είχε ακούσει τα χειρότερα σχόλια κάποια στιγμή για τους γλουτούς της. Το ζήτημα είναι να κάνεις την αδυναμία σου, πλεονέκτημα. Έπειτα, ξέρεις καλά ότι οι άνθρωποι είναι κακοί. Υπάρχουν φίλες που θα σε πουν φούσκα, φίλες που θα ρωτήσουν αν είσαι έγκυος, κι ας μην είσαι. Οι γυναίκες που λατρεύουν το σώμα τους και το έχουν αποδεχτεί, δεν αφήνουν το αυτάκι τους να ιδρώσει από κακόβουλα σχόλια. Ακούνε τη γνώμη των άλλων, αλλά δεν δίνουν περισσότερη σημασία από όση χρειάζεται.
3. Για να λατρέψεις το κορμάκι σου... επικεντρώσου στις δυνατότητες που έχει το σώμα σου:
Ωραία, δεν έχεις τα δίμετρα πόδια της Σκλεναρίκοβα, δεν διαθέτεις τους κοιλιακούς της Γκουέν Στεφάνι αλλά το σώμα σου διαθέτει τις δικές του ικανότητες. Υπάρχουν γυναίκες που παρά τα κιλάκια τους, κάνουν αεροπλανικά στο σεξ, που μπορούν και βγαίνουν πρωταθλήτριες στο περπάτημα ή σε άλλα σπορ. Έτσι, κι εσύ, πρέπει να φροντίσεις να αναδείξεις τα καυτά σημεία του κορμιού σου.
4. Για να λατρέψεις το κορμάκι σου... βάλε την ευτυχία πάνω από την εξωτερική εμφάνιση:


Ας διαχωρίσουμε τα πράγματα: άλλο υγιεινή διατροφή άλλα ψοφάμε στην πείνα. Φυσικά και πρέπει να προσέχεις την διατροφή σου και να αθλείσαι. Αλλά, πρέπει να το παραδεχθείς: μια ωραία βάφλα, ένα γευστικό παγωτό μια φορά στο τόσο, χαρίζει τόση ευτυχία που μόνο τα κορίτσια που λατρεύουν το κορμί τους το γνωρίζουν. Κατά καιρούς, μην παραλείπεις να φροντίζεις τον εαυτό σου με νοστιμιές που ευφραίνουν καρδία και κοιλία.
Τα απαγορευμένα:
Α. Σταμάτα να συγκρίνεις τον εαυτό σου με τις καχεκτικές σελέμπριτι των περιοδικών. Οι περισσότερες επώνυμες, άσχετα με το τι φαντάζεσαι, κάνουν την δίαιτα του photoshop πολύ απλά!
Β. Σταμάτα να κάνεις παρέα με άτομα που έχουν εμμονή με το βάρος τους.

http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13304&subid=2&pubid=7234423


freefotos.gr


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου