Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Από τη στιγμή που ακούς το ξυπνητήρι μέχρι τη στιγμή που θα το ρυθμίσεις ξανά για να πέσεις για ύπνο, μεσολαβούν δουλεία, ραντεβού, συναντήσεις, βραδινές βόλτες. Με την περιποίηση και το μακιγιάζ τι γίνεται;Καλημέρα...
Καλωσορίζεις την πρώτη επαφή με τον καθρέφτη σου. Μμμμ. Εντάξει. Δεν ενθουσιάζεσαι κιόλας. Δεν ανησυχείς όμως, γιατί ξενύχτησες (πάλι) και δεν περίμενες να αντικρίσεις κάτι καλύτερο. Μετά χαρίζεις στον εαυτό σου ένα πονηρό χαμόγελο, γιατί ξέρεις ότι τα κουρασμένα μάτια και το ταλαιπωρημένο δέρμα σου γνωρίζουν σε ποιον πρέπει να απευθυνθούν για να νιώσουν καλύτερα. Στο νεσεσέρ σου φυσικά! Νίπτεις τας χείρας σου και με αυτά το πρόσωπο σου, προσφέροντας του τις πρώτες δροσερές στάλες νερού που θα συμβάλουν στην ταχύτερη διαδικασία αφύπνισης...
Προσθέτεις μια μικρή δόση cleanser για να ξεκινήσεις καθαρά την ημέρα σου και με την πετσέτα, που προορίζεις ειδικά για «προσωπικά» ζητήματα (και φυσικά την αλλάζεις και την πλένεις τακτικά), τελειώνεις τις καθαρές δουλειές. Σειρά τώρα έχει η ενυδατική σου κρέμα, που θα δώσει την απαραίτητη υγρασία στην επιδερμίδα σου και θα προετοιμάσει το δέρμα για το πρωινό σου μακιγιάζ. Αν αυτή έχει δείκτη προστασίας, τότε είμαστε καλά. Αν πάλι όχι, μην ξεχάσεις και την αντηλιακή προσώπου, γιατί μπορεί να ήθελες να ήσουν καθοδόν σε μια παραλία, αλλά ο ήλιος κινείται εξίσου άνετα και μέσα στην πόλη.
Ready, steady, go!
Πρωινό μακιγιάζ. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει απλές διαδικασίες με απαλά αποτελέσματα. Πρόσεξε καλά σε τι φως θα βαφτείς. Άνοιξε το παράθυρο και άσε τον ήλιο να εισχωρήσει για να μπορέσεις να βάλεις τους σωστούς τόνους και τις κατάλληλες ποσότητες. Άπλωσε μια βάση στο ενυδατωμένο δέρμα σου, χωρίς να ξεχάσεις το λαιμό και τα τελειώματα του περιγράμματος και καταλήξεις με αποτέλεσμα-μάσκα. Το κονσίλερ είναι ο φύλακας άγγελος σου και σήμερα. Διάλεξε ένα με μεγάλη διάρκεια για να μη χρειαστείς ρετούς άμεσα! Ήδη αισθάνεσαι ομορφότερη. Άπλωσε μια απαλή βάση στα μάτια σου και από πάνω μια ελαφριά σκιά. Η μάσκαρα φυσικά δεν παύει να είναι ο αγαπημένος σου σταθμός. Μια καλή επιλογή για το πρωί είναι η καφέ, καθώς είναι πιο γλυκιά, ενώ αν είναι αδιάβροχη ακόμα καλύτερα. Αμέσως μετά έρχεται το ρουζ. Όμορφη λύση είναι ένα baby pink χρώμα, αν και το καλοκαίρι θα μπορούσες να εμπιστευθείς μια μπρονζέ απόχρωση. Άπλωσε την με μεγάλο πινέλο από φυσική τρίχα. Τέλος σχημάτισε απαλά τα χείλη σου με ένα περίγραμμα, γέμισε τα και μετά άπλωσε ένα φυσικό γκλος. Είσαι έτοιμη. Κούκλα! Δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω. Α, το άρωμά σου μην ξεχάσεις. Ψεκάσου και φύγε! Καλή δουλίτσα.
Freshen up!
Μεσημέριασε. Έχεις κουραστεί λιγάκι. Κάνεις ένα lunch break, τρως τη σαλάτα σου και έρχεται η ώρα για ένα φρεσκάρισμα. Παίρνεις το νεσεσεράκι σου και πορεύεσαι προς την τουαλέτα. Πουδράρεις λίγο το πρόσωπό σου και κυρίως στη ζώνη Τ (μέτωπο, μύτη) που η λιπαρότητα επιμένει να σε θυμάται. Βάζεις λίγο λιπ γκλος για να επαναφέρεις τη λάμψη στα χείλη σου και με το πινέλο φρεσκάρεις το ρουζ.
Θα βγούμε;
Λίγο πριν φύγεις από τη δουλειά κανόνισες να πας για καφεδάκι. Μετά θα βρείτε την παρέα για φαγητό και ποτό. Δεν προλαβαίνεις να γυρίσεις στο σπίτι για ν' αλλάξεις, γι' αυτό έχεις πάντα μαζί σου ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ένα πιο night ζευγάρι παπούτσια (αν πρόκειται για τακούνια, προμηθεύσου τα «μαγικά» πατάκια από τζελ-σιλικόνη και δεν θα καταλάβεις κούραση!) και φυσικά ένα sos kit για να μεταμορφώσεις το μακιγιάζ σου σε βραδινό. Το πρώτο που θα κάνει τη διαφορά είναι ένα αϊλάινερ. Μια λεπτή γραμμή στο πάνω βλέφαρο (που θα τελειώνει λίγο μετά την εξωτερική γωνία του ματιού) θα δώσει την απαραίτητη ένταση. Αν βέβαια θέλεις, μπορείς πριν το αϊλάινερ να απλώσεις μια πιο σκούρα σκιά (πάνω από την πρωινή, δεν πειράζει) για να κάνεις τα μάτια σου πιο μυστηριώδη. Για πιο wild καταστάσεις προτίμησε μια σκιά σε γκλίτερ μορφή για να λαμπυρίζεις στο ημίφως του κλαμπ! Έπειτα, η μάσκαρα θα ξαπλώσει και στις κάτω βλεφαρίδες και απευθείας θα δεις τη διαφορά. Ένα πιο έντονο γκλος θα σε προετοιμάσει για τη βραδινή έξοδο, εκτός βέβαια αν προτιμάς το κραγιόν. Αυτό το καλοκαίρι αγαπάμε τις κοραλλί, φούξια και χαρούμενες αποχρώσεις. Όσον αφορά τα μαλλιά, αν ο χρόνος για κομμωτήριο είναι ανύπαρκτος, βάζεις ένα-δυο τσιμπιδάκια ή τα μαζεύεις σε μια αλογοουρά και ψεκάζεις με σπρέι λάμψης ή με ιριδίζοντα μικροστοιχεία. Βγαίνεις από την τουαλέτα και είσαι έτοιμη. Καλά να περάσεις!
Α, και όταν επιτέλους δεις ξανά το σπίτι σου, μην ξεχάσεις να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: Δείξε απόλυτη εμπιστοσύνη στο cleanser σου για να αφαιρέσεις όλο το μακιγιάζ και τη σκόνη. Άπλωσε την κρέμα νύχτας και ματιών και... όνειρα γλυκά!




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου