Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

H Kate Bosworth, η Eva Herzigova και η Nadja Auermann διασκέδασαν σε έναν μαγικό κόσμο στο Παρίσι και γιόρτασαν το λανσάρισμα της συλλογής Sonia Rykiel pour H&M.
Το Grand Palais, ένα από τα διασημότερα κτίρια της πόλης, μετατράπηκε σε Paris fantasy land για περίπου 2.000 προσκεκλημένους. Μεταξύ αυτών ήταν οι Jean PAUL Gaultier, Elle von Unwerth και Emanuelle Beart που πέρασαν μέσα από ένα μαγεμένο δάσος για να φτάσουν στην αναπαράσταση της συνοικίας Saint Germain- πνευματικού οίκου της Sonia Rykiel.
Κάθισαν κάτω από τον ειδικά φτιαγμένο για την περίσταση, πύργο του Eiffel και πήραν μια πρώτη γεύση της συλλογής εσωρούχων Sonia Rykiel pour H&M που από τις 5 Δεκεμβρίου θα διατίθεται σε περίπου 1.500 καταστήματα H&M σε όλο τον κόσμο, καθώς και της συλλογής πλεκτών για γυναίκες και κορίτσια, η οποία θα αρχίσει να πωλείται σε περίπου 200 καταστήματα στις 20 Φεβρουαρίου 2010.
«Στο επίκεντρο ήταν η λάμψη του Παρισιού και της Sonia Rykiel. Θέλαμε να δώσουμε στους καλεσμένους μας μια story-like εμπειρία, να τους αφήσουμε να μπουν σε έναν φανταστικό κόσμο, να ανακαλύψουν τη συλλογή Sonia Rykiel pour H&M και να αφεθούν ολοκληρωτικά σε αυτή», λέει η Nathalie Rykiel, artistic director και πρόεδρος της Sonia Rykiel.
«Ήταν ένα μαγικό βράδυ. Η Sonia Rykiel είναι πραγματική Παριζιάνα, το αποκορύφωμα της κομψότητας. Αυτό είναι και το πνεύμα των συλλογών Sonia Rykiel pour H&M που κυριαρχούσε στο πάρτυ.
Η συνεργασία με ένα είδωλο της μόδας ήταν απίστευτα συναρπαστική. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη συλλογή που θεωρούμε ότι είναι 100% Sonia Rykiel», λέει η Margareta van den Bosch, καλλιτεχνική σύμβουλος της H&M.
Το πάρτυ διοργανώθηκε την 1η νύχτα του Δεκεμβρίου και σηματοδότησε την έναρξη των γιορτών. Ενσαρκώνοντας την ουσία του Παρισιού αλλά και της Sonia Rykiel, η αστραφτερή πόλη μέσα στο Grand Palais έμοιαζε με λαμπερό και σουρεαλιστικό λούνα παρκ για ενηλίκους. Οι συλλογές παρουσιάστηκαν σε άρματα που έβγαιναν από την Αψίδα του Θριάμβου, με παρισινό λούνα παρκ στο φόντο.
Sonia Rykiel Jean Paul Gaultier
«Λατρεύω τη Sonia Rykiel και τη συνεργασία της με την H&M. Η Sonia Rykiel είναι μια επανάσταση στο χώρο της μόδας. Κάνει sexy ρούχα που όμως είναι πολύ μοντέρνα, cool και θηλυκά. Είναι πάρα πολύ έξυπνη και ταλαντούχα. Την θαυμάζω» λέει ο Jean Paul Gaultier.
«Πιστεύω ότι ταιριάζει πολύ στη Sonia Rykiel να παρουσιάζει τη συνεργασία της με την Η&Μ εδώ. Είναι τόσο Παριζιάνα και δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να το κάνει οπουδήποτε αλλού» λέει η Eva Herzigova.





http://fe-mail.gr/pages/posts/fashion/fashion5353.php





follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου