Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Από τις λίγες φορές που αποφασίζω να βάλω φωτογραφίες από διάσημες θέλοντας να περιγράψω κάτι!Κ αυτό γιατί αν κ μου αρέσει το μποέμ-συγκεκριμένα το chic with edgy details-ξέρω ότι φέτος δεν είναι στη μόδα οπότε δεν υπήρχε λόγος να ψάχνω υλικό από πρόσφατες κολεξιόν.
Αν ακολουθείτε τη μόδα πιστά,αυτό το ποστ δε σας ενδιαφέρει!Φέτος,επικεντρωνόμαστε σε περασμένες δεκαετίες,επιτηδευμένο μακιγιάζ κ ογκώδη αξεσουάρ.Το στυλ που θέλω να σας παρουσιάσω είναι ατημέλητο,επιμελώς δε,ατημέλητο δε..
Nicole Richie
Δεν το λες κόλλημα ακριβώς αλλά ναι,τη θεωρώ style icon ακόμα κ αν πίσω από τις ένδοξες στυλιστικές μέρες της κρύβεται η-αντιπαθητική στυλίστρια-Rachel Zoe.
Στο θέμα μας τώρα!Ο ορισμός του bohemian chic.Boho στοιχεία:μαντήλια,oversized cardigans,skinny jeans,τεράστια γυαλιά ηλίου.Στα σικ μπορείς να κατατάξεις τις-τεράστιες πάλι-designers’ τσάντες κ τις ψηλοτάκουνες γόβες.Είναι mix&match όπως καταλαβαίνετε αλλά πολύ πιο εύκολο να το υιοθετήσεις(όχι να το μιμηθείς,αλλά να εμπνευστείς)σε αντίθεση με άλλα διάσημα λουκ πχ SJP.Στη φωτό δοκιμάζει την αγαπημένη της μάρκα παπουτσιών,Christian Louboutin,φυσικά!
Mary-Kate Olsen
Όχι δεν είναι η Ashley(η δίδυμη αδερφή της,καλέ!),μπορώ κ τις ξεχωρίζω.Έχουν ακουστεί πολλά αρνητικά για τις Olsen.Ότι είναι σαν κοντά πολύ αδύνατα ξωτικά(κακίες)κ ότι αν κ έχουν εκατομμύρια,ντύνονται σαν άστεγες.
Εμένα δε μου αρέσει πάντα η Mary-Kate,αλλά σίγουρα χρησιμοποιεί περισσότερη φαντασία στο styling της απ’ότι η κλασική(σχεδόν συντηρητική)Ashley.


Κ όσον αφορά το bohemian,είναι το στυλ που τη χαρακτηρίζει.Συνήθως το παρακάνει κ μοιάζει όντως απεριποιήτη,αλλά σε αυτή τη φωτό την πετύχατε στις καλές τις μέρες!Βρίσκω το σύνολο απλώς τέλειο.
Lindsay Lohan
Να ξεκαθαρίσουμε ότι την αντιπαθώ.Δεν ήθελα να τη συμπεριλάβω στη λίστα,αλλά μετά κατάλαβα ότι αν θέλω να είμαι αντικειμένικη πρέπει να της αναγνωρίσω ότι έχει συμβάλλει στη μόδα του μποέμ.Αν κ υποψιάζομαι ότι απλά βαριέται να περιποιηθεί τον εαυτό της.Δε μας ενδιαφέρει αυτό όμως ε;
Sienna Miller
Τώρα θα με πείτε κακιά,αλλά ούτε αυτή τη συμπαθώ ιδιαίτερα.Για την ακρίβεια,μου φαίνεται αδιάφορη.Βέβαια,πρέπει να παραδεχτούμε ότι ήταν η δεύτερη(μετά την Kate Moss-ΟΧΙ ΟΧΙ δε θα γράψω με τίποτα για εκείνη,δεν υπάρχει περίπτωση)που δίπλα στον όρο bohemian κόλλησε τη λέξη trendy,κ με επιτυχία θα έλεγα!Μέχρι κάποια στιγμή,μετά φορούσε..ακατανόητα πράγματα.



http://littlestylist.wordpress.com/2007/11/05/bohemian-style-icons/





follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου