Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Βασική προτεραιότητα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι η άνεση. Μια έγκυος πρέπει να νιώθει άνετα μέσα στα ρούχα της, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα χάσει το στυλιστικό της ύφος.
Μπορεί και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης να πειραματιστεί και να παίξει με τα χρώματα, το ύφος, τα αξεσουάρ, ακολουθώντας τον τρόπο που της αρέσει να ντύνεται, απλά προσαρμοσμένο στα νέα...
δεδομένα.
Η Ποιότητα είναι το παν
Πολλές φορές δεδομένου ότι η εγκυμοσύνη διαρκεί μόνο 9 μήνες δεν δίνουμε σημασία στην ποιότητα των ρούχων που αγοράζουμε. Αποτέλεσμα; Ρούχα που ξεθωριάζουν, χάνουν την ελαστικότητα τους, μικραίνουν ή ξεχιλώνουν εύκολα κτλ.Για να αποφύγετε τέτοια δυσάρεστα αποτελέσματα εστιάστε την προσοχή σας στον έλεγχο της ποιότητας των ρούχων που επιλέγετε έχοντας κατά νου και το γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες ακόμη και μετά τη γέννα χρειάζονται μερικούς μήνες για να επανέλθουν σωματικά στην εικόνα που είχαν πριν την εγκυμοσύνη.
ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ
Ο ενθουσιασμός συνδέεται με κάθε νέα αρχή, ειδικά με την πρώτη εγκυμοσύνη! Ψώνια, ψώνια χωρίς σκέψη και μετά η ερώτηση «αυτό γιατί το πήρα; Δε νομίζω ότι θα το βάλω ποτέ».. Είναι προτιμότερο λοιπόν να κάνετε τις αγορές σας σταδιακά.
Φροντίστε να προμηθευτείτε στην αρχή τα απαραίτητα και στη συνέχεια καθώς προχωράει η εγκυμοσύνη καλύψτε τις ανάγκες που προκύπτουν κάνοντας τις αγορές σας βήμα- βήμα ανάλογα με τα νέα δεδομένα , τη διάθεση και τις προτιμήσεις σας.
ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΒΑΣΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ
Εκμεταλλευτείτε τυχόν προσφορές σε κομμάτια που είναι κλασσικά- βασικά για την ντουλάπα σας. Καθώς το σώμα χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει στην αρχική του κατάσταση, για κάποιο χρονικό διάστημα θα φοράτε τα ρούχα εγκυμοσύνης. Μη διστάσετε λοιπόν να εκμεταλλευτείτε προσφορές στα είδη των ρούχων που αποτελούν το «νούμερο 1» στις προτιμήσεις και το στυλιστικό σας ύφος.
Έξυπνες αγορές
Δεν είναι όλα τα ρούχα εγκυμοσύνης μόνο για την εγκυμοσύνη! Στη σημερινή εποχή πολλά κομμάτια που αρχικά δημιουργήθηκαν για την εγκυμοσύνη μπορούν να φορεθούν και μετά το πέρας αυτής, είτε με εναλλακτικό τρόπο είτε με μια μικρή επιδιόρθωση. Αγοράζοντας κομμάτια, που σας ταιριάζουν, μπορείτε να τα ευχαριστηθείτε για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, χωρίς να νιώθετε ενοχές για όλα τα χρήματα που ξοδέψατε όντας έγκυος!
ΤΖΙΝ, ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ!
ρούχα εγκυμοσύνηςΔε χωράει αμφιβολία ότι το ρούχο που έχει φορεθεί περισσότερο από κάθε τι είναι το τζιν!
Από το πρωί ως το βράδυ μπορούμε να παίξουμε με αυτό δημιουργώντας από το πιο απλό ως το πιο ιδιαίτερο σύνολο. Είναι από τα πιο βολικά και ευκολοσυνδύαστα ρούχα για κάθε γυναίκα και σαφώς μπορεί να φορεθεί και κατά την εγκυμοσύνη.
Επειδή ακριβώς είναι από τα βασικά κομμάτια μιας ντουλάπας φροντίστε για την αγορά ενός τζιν καλής ποιότητας , άνετης εφαρμογής και κολακευτικού σχεδίου για το σωματότυπο σας! Ένα μικρό μυστικό; Προτιμήστε τα τζιν με μακριά μπατζάκια γιατί το μήκος στα παντελόνια εγκυμοσύνης κολακεύει τη γυναίκα κάνοντας τη να δείχνει πιο ψηλή και αδύνατη.
Εφαρμογή των ρούχων
Στο σώμα συμβαίνουν ραγδαίες αλλαγές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Τα ρούχα μας λοιπόν πρέπει να είναι κατάλληλα για τα νέα δεδομένα. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα πρέπει να έχουν τη εικόνα «τσουβαλιού»! Η κομψότητα μπορεί να συνδυαστεί με την εγκυμοσύνη . Αποφύγετε το να αγοράζετε «κανονικά» ρούχα απλά 2-3 νούμερα μεγαλύτερα γιατί το μόνο που χαρίζουν στη σιλουέτα σας είναι όγκο! Αντίθετα τα «ρούχα για μέλλουσες μαμάδες» έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν άνεση, χωρίς να αφαιρούν την κομψότητα κι αυτή είναι η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά!
Επιλογή ευκολοσυνδύαστων κομματιών
Σαφώς και το σώμα αλλάζει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι η ντουλάπα παραμένει ερμητικά κλειστή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Κάποια ρούχα που ήδη έχουμε πχ. Σακάκια, ζακέτες , μπορούν να φορεθούν για αυτό φροντίστε οι καινούργιες σας αγορές να συνδυάζονται με τα ήδη υπάρχοντα κομμάτια της ντουλάπας σας έτσι ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερους συνδυασμούς.
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Τα αξεσουάρ είναι από τα πιο όμορφα κομμάτια της γυναικείας ένδυσης! Η τεράστια ποικιλία και οι μηδαμινοί περιορισμοί κάνουν τα αξεσουάρ σημαντικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας αφού δεν συνδέονται με τα κιλά. Αφενός μπορείτε να παίξετε με τα αξεσουάρ και με οδηγό τη φαντασία σας να μετατρέψετε ένα απλό σύνολο σε κάτι ιδιαίτερο, αφετέρου τα αξεσουάρ είναι διαχρονικά κομμάτια που παραμένουν στη ντουλάπα σας είτε είστε έγκυος είτε όχι!
ΑΝΑΔΕΙΞΤΕ ΤΗ ΘΗΛΥΚΗ ΣΑΣ ΠΛΕΥΡΑ
Η εγκυμοσύνη είναι η μόνη περίοδος που η κοιλίτσα στη γυναίκα μπορεί να δείξει όμορφη και όχι αντιαισθητική. Δεν έχει φαγητό μέσα, έχει μωρό. Δεν είναι πάχος, είναι «ζωή»! μην κρύβετε την κοιλίτσα σας, μη θάβετε τη θηλυκότητα σας, αναδείξτε τη!
Ο «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ» ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ
Τα εσώρουχα κατά την εγκυμοσύνη πρέπει να είναι άνετα αλλά μπορούν παράλληλα να είναι και θηλυκά. Στην αγορά υπάρχει τεράστια ποικιλία ώστε να επιλέξετε αυτά που θα σας κάνουν να αισθανθείτε όμορφα, γιατί ακόμη και στον τομέα της ένδυσης η ομορφιά ξεκινάει από «μέσα»!
ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΓΡΑΜΜΗ
Τα ρούχα που είναι εφαρμοστά στο μπούστο και πέφτουν πιο ανάλαφρα, κάνοντας ένα άνοιγμα όσο προχωράμε προς τα κάτω, είναι η ιδανική λύση για να καλύψουν χαριτωμένα την κοιλίτσα και να δείξουν τη γυναίκα πιο λεπτή. Φορέματα και μπλούζες σε γραμμή «Α» ή ζακέτες κουμπωμένες έως τη μέση ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Δεν έχετε λοιπόν παρά να τα δοκιμάσετε!
ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΔΥΣΗ
ρούχα εγκυμοσύνηςΗ λιτότητα είναι πολλές φορές πιο εντυπωσιακή από την υπερβολή! Κανόνας χρυσός και για την περίοδο της εγκυμοσύνης. Στις επίσημες εμφανίσεις σας αποφύγετε έντονα χρώματα και σχέδια, προτιμήστε παλ αποχρώσεις και διαχρονικά κομμάτια σε ουδέτερη γραμμή. Μια γυναίκα όταν είναι έγκυος και το απολαμβάνει δε χρειάζεται εκκεντρικό ντύσιμο για να κάνει αισθητή την παρουσία της, ακτινοβολεί από μόνη της και αυτό αρκεί!


http://www.paidorama.com/Shop/Column-Right/%CE%9A%CF%81%CE%B1%CF%84%CF%8E%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%84%CF%8D%CE%BB-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%B7.html




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου