Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι το συχνό σεξ μπορεί να βελτιώσει τη ζωή με πολλούς τρόπους. Δεν σας έχει τύχει να αναρωτηθείτε γιατί οι άνθρωποι περπατούν πιο ανάλαφρα και έχουν μια λάμψη επάνω τους μετά το σεξ; Γιατί αισθάνονται καλύτερα! Κάντε το, λοιπόν, και εσείς για τους παρακάτω λόγους:
* Για τη δουλειά σας. Με το σεξ αυξάνεται στις γυναίκες η έκκριση μιας ορμόνης, της ωκυτοκίνης, που προσφέρει περισσότερη ενεργητικότητα. Έτσι, την παραμονή ενός κρίσιμου μίτινγκ στη δουλειά αντί να αυτοσυγκεντρώνεστε, χειριστείτε το αλλιώς...
* Για την υγεία σας. Ανάψτε κεριά, βάλτε απαλή μουσική, καλέστε το ταίρι σας... και τα υπόλοιπα τα ξέρετε. Αυτό που πιθανώς δεν ξέρετε, όμως, είναι ότι το σεξ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Επιπρόσθετα, υπάρχουν και ακόμα καλύτερα νέα: τα γαλλικά φιλιά μειώνουν την πίεση του αίματος και ευνοούν την παραγωγή αντισωμάτων στον οργανισμό.


* Για την καλή φυσική σας κατάσταση. Το σεξ βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και την ελαστικότητα των μυών. Οι περίεργες στάσεις στο σεξ αναδεικνύουν και βελτιώνουν τις δυνατότητες του σώματος -κάτι σαν γιόγκα μέσα στα σεντόνια- και γυμνάζουν τους μυς της κοιλιάς, των γλουτών, των γοφών και των μηρών. Γι' αυτό το «ένα στα γρήγορα» μάλλον δεν βοηθάει (!), χρειάζονται πολλά και για... αρκετή ώρα.
* Για οικονομία στα καλλυντικά. Ο ιδρώτας που χύνουμε ύστερα από άγριο σεξ περιέχει πολλά θρεπτικά έλαια. Γι' αυτό μη βιάζεστε να ξεπλυθείτε, αλλά αφήστε το δέρμα να τα απορροφήσει.
* Για μακρόχρονη νεότητα. Το σεξ πυροδοτεί την παραγωγή της αναπτυξιακής ορμόνης που βοηθάει στην απώλεια βάρους και ανακουφίζει τους πόνους. Αν κάνετε σεξ τρεις φορές την εβδομάδα, θα φαίνεστε 10 χρόνια νεότεροι.
* Για μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το συχνό σεξ προσθέτει στη ζωή σας πολλές δόσεις αυτοεκτίμησης. Κι αυτό γιατί, κατά τους επιστήμονες, απελευθερώνει τις ενδορφίνες, που αποτελούν το «όπιο» του οργανισμού. Δηλαδή σας γεμίζουν με αισθήματα ευεξίας, θετικής εικόνας για τον εαυτό σας και ικανοποίησης για τη ζωή σας.

http://www.7merestv.gr/article.php?art_id=11699&nologin=1




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου