Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Οι σκιές που ιριδίζουν είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο μακιγιάζ ματιών τις μέρες των εορτών. Φούξια, πράσινο, σμαραγδί, μοβ, κίτρινο, πορτοκαλί, οι μεταλλικές αποχρώσεις στα μάτια προσδίδουν ένταση στο βλέμμα και πολύ εντυπωσιακό look. Οι βραδινές εορταστικές εμφανίσεις άλλωστε συνδυάζονται....
τέλεια με μεταλλικές σκιές και το γκλίτερ φοριέται ως αξεσουάρ για να μας θυμίσει κάτι από studio 54 μιας και φέτος το καλεί η φετινή 80’ς μόδα.
Συμβουλές Μακιγιάζ:
1.Δοκίμασε μια μεταλλική σκιά χρησιμοποιώντας την τεχνική που χρησιμοποιείς ήδη. Έτσι μπορείς να δημιουργήσεις πρωτότυπα lοοks που θα σου ταιριάζουν χωρίς να δείχνεις υπερβολική.
2.Για έξτρα glamour αφού εφαρμόσεις πρώτα την σκιά σε σκόνη τοποθέτησε από πάνω το γκλίτερ.
3.Για πιο διακριτικό look, άπλωσε λίγη ιριδίζουσα σκιά μόνο στην εσωτερική γωνία του ματιού.
4. Οι μεταλλικές αποχρώσεις (ακόμα κι αν επιλέξετε γήινους τόνους) αποκτούν περισσότερη αίγλη αν συνδυαστούν με περιποιημένα φρύδια, ματ επιδερμίδα και χείλη που γυαλίζουν διακριτικά. Για παράδειγμα, εξισορρόπησε μια γκλίτερ πράσινη σκιά με αλαβάστρινη επιδερμίδα, ελαφρώς τονισμένα ζυγωματικά και ματ μπεζ ή απαλά ροζ χείλη.
5. Για ένταση δοκίμασε το μαύρο μολύβι, προκειμένου το άσπρο των ματιών να φαίνεται ακόμα πιο λαμπερό.
6. Για ακόμα περισσότερο glamour αντί για μάσκαρα φόρεσε ψεύτικες βλεφαρίδες.
7. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και σκούρα μαλλιά επέλεξε σκιές σε δαμασκηνί, μοβ, μπλε ή πράσινο. Αν έχεις σταρένιο δέρμα και μαύρα μαλλιά δοκίκμασε γκρι, μπλε, μοβ ή και ροζ. Αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και ξανθά ή καστανά μαλλιά μπορείς να φορέσεις οποιαδήποτε απόχρωση.



http://www.e-gynaika.gr/2009/12/glamour-makeup-look/





follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου