Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Μαζί με Pitti Uomo, ένα άλλο σημαντικό γεγονός της μόδας, τώρα στο τρίτο έτος του, έχει κινούμενα όλο τον κόσμο της μόδας: Pitti W Γυναίκα, η γυναικεία απάντηση στο Pitti Uomo, παρουσίασε μια προεπισκόπηση 2009/2010 φθινόπωρο του νέου γυναικείες συλλογές μόδας χειμώνα που θα υποβληθεί στη συνέχεια σε πιο αναλυτικά στο Μιλάνο και το Παρίσι δείχνει σε λίγους μήνες ». Pitti W Γυναίκα έχει αναπτυχθεί μεταξύ της Via Valfonda και Villa Vittoria, ακόμη στη Φλωρεντία, έστω και αν η...
πιο αναγνωρισμένη όρος του εκλεκτού αυτού γεγονότος, ο κ. Giambattista Valli είχε την τιμή να παρουσιάσω τη συλλογή του στο Palazzo Vecchio, ένα σημαντικό ιστορικό παλάτι γεμάτο Αναγέννησης αριστουργήματα, καθώς και η έδρα της πολιτικής εξουσίας στο δέκατο έκτο αιώνα.

Περίπου 70 διαφορετικά εμπορικά σήματα παρουσίασε τις προτάσεις τους για την προεπισκόπηση του νέου 2009/2010 φθινόπωρο-συλλογές των γυναικών χειμώνα, να μας δώσει τον πρώτο λόγο για τη νέα στυλ και τα χρώματα της μόδας του 2010.

Τα περισσότερα από αυτά επικεντρώνονται δημιουργίες τους στα κλασικά χρώματα όπως το άσπρο (το οποίο, παρά τις νέες τάσεις της μόδας, συνεχίζει την επιβολή του αιθέρια ομορφιά και πολυετείς), μαύρο (πάντα κομψή και σύμβολο της φινέτσα, πάνω απ 'όλα, αν συνδυαστεί με φωτεινή όπως υφάσματα από μετάξι ή σατέν), κόκκινο (ίσως το πιο χρώμα που χρησιμοποιείται σε αυτό προεπισκόπηση των συλλογών μόδας) και γκρι

Koralline στοχεύει δημιουργίες του σε μια πολύ νέα δυναμική γυναίκα, που επικαλείται τη δική της θηλυκότητα. Λευκό είναι το κυρίαρχο χρώμα της συλλογής και της προτεινόμενης βλέμμα είναι πανέμορφο και απόλυτα σέξι. Οι Λευκό παντελόνια φοριούνται με φαντασία χρωματιστές πουκάμισα, να δώσει τη γυναίκα μια αίσθηση φρεσκάδας, κατάλληλο για την ηλικία της. Βλέμμα της είναι μια έκφραση της προσωπικότητάς της και χαρά της ζωής.

Etichettarosa επιλέγει εξευγενισμένα πολύ δέρματα, όπως γνήσιο python, στρουθοκάμηλο και croc για τα προϊόντα της, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και το υψηλό επίπεδο των επεξεργασμένων στοιχείων του. Οι δημιουργίες του συγκρατημένη, αλλά πολύ κομψό και εκλεπτυσμένο. Μέσα από την επιλογή της πολύ υψηλής ποιότητας δέρματα και αξεσουάρ συνδυάζει τέλεια την κομψότητα, την καθαρότητα της γραμμής και την πρακτικότητα. Οι πιο χρησιμοποιούνται τονικότητες είναι καφέ, ανοιχτό καφέ και σκούρα μοβ, θεωρείται από αυτό το σήμα να είναι το τέλειο αποχρώσεις για μια πολύ προϊόν πολυτελείας.

Kartell και Normaluisa έχουν επωφεληθεί από Pitti Δ Γυναίκα να παρουσιάσουν τις νέες ιδέες τους στον τομέα των υποδημάτων: πολύχρωμο, ζωντανό παπούτσια μπαλαρίνα, θεωρείται πρέπει να έχει για όλα τα κορίτσια αγαπούν τη μόδα. Είναι πολύ όμορφη με την αντίθεση μεταξύ ματ και γυαλιστερή χρωματικά εφέ για να δημιουργήσουν το αποτέλεσμά τους. Η ομορφιά αυτού του ζεύγους υποδημάτων επικεντρώνεται αποκλειστικά για το χρώμα, το οποίο μπορεί να είναι το φως και την κλασική ή έντονη και ασυνήθιστη. Οι πιο εισηγμένες από αυτούς είναι: ουδέτερο μπεζ, ηλεκτρικό μπλε, λευκό, κόκκινο, πράσινο και .... Βέβαια, μοβ!

Πολλά συγχαρητήρια και θαυμασμό για την κλασική πρωτοτυπία του, Giambattista Valli, ήταν το αστέρι της εκδήλωσης αυτής. Που έχουν αναπτυχθεί ως σχεδιαστής στη Γαλλία, που επέλεξε Φλωρεντία και, ιδίως αυτό το σημαντικό γεγονός της μόδας, Pitti W Γυναίκα, να σηματοδοτήσει την επιστροφή του στην Ιταλία τη μητρική του, προτείνοντας μια εικόνα μιας γυναίκας που είναι απόλυτα κομψό και πανέμορφο σε κάθε χειρονομία, αν ντυμένη στα σοβαρά, υψηλής λαιμό ρούχα ή σε αισθησιακές χαμηλές λαιμό βραδινά φορέματα που διαχειρίζονται την ενίσχυση της θηλυκότητας της δεν ενίσχυση πάνω από τη γραμμή σε χυδαιότητα. Μέσα από τη συλλογή του, μπορούμε να προωθήσουμε την επιστροφή της κλασικής longuette, ένα κομψό στενό γόνατο-φούστα μήκους, το οποίο επιμηκύνει τη σιλουέτα της γυναίκας έτσι ώστε αυτή φαίνεται πιο ψηλός και πιο γοητευτικό. Παπούτσια είναι κλασική και ψηλοτάκουνα επειδή θηλυκότητα και σεξαπίλ είναι ότι πρέπει για Valli, ενώ εξαρτήματα είναι επίσης πολύ κομψό, αλλά συγκρατείται. Συμπλέκτες σε μαύρο ή λευκό πλήρες ματιά της γυναίκας, αλλά είναι απλό, χωρίς καμία ιδιαίτερη διακόσμηση. Τα χρώματα είναι πάνω απ 'όλα επικεντρώθηκε σε λευκό και μαύρο, αλλά και βραδινά φορέματα είναι επίσης κρασί κόκκινο ή μοβ, όπως είναι καλσόν και αξεσουάρ. Η γυναίκα, όπως αυτή θεωρείται από Valli, είναι το σύμβολο της φινέτσα και την απλότητα, μια γυναίκα που μπορεί να φαίνεται εύθραυστη και μυστηριώδης, αλλά που, αντιθέτως, έχει μια ισχυρή προσωπικότητα και μια προσωπική αίσθηση του στυλ.

Μέσα από αυτό το άρθρο, που μόλις σας έδωσα μια σύντομη εξήγηση σχετικά με τις νέες τάσεις της μόδας που προτείνει στυλίστες για το φθινόπωρο-χειμώνα 2009/2010.



http://www.gleni.it/blog/el/pitti-w-woman/






follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου