Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Τα στενά τζιν παντελόνια, που δεν έχουν καμιά ελαστικότητα, ταλαιπωρούν το φλεβικό μας σύστημα,επειδή πιέζουν το επιφανειακό φλεβικό δίκτυο και επιβραδύνουν ή εμποδίζουν την...


επιστροφή του φλεβικού αίματος.

Oι κορσέδες και τα καλσόν που σφίγγουν πάνω στην περιφέρεια και που φορούν συχνά οι γυναίκες για καλλίγραμμη σιλουέτα, ενδέχεται, αν χρησιμοποιούνται συστηματικά, να προκαλέσουν ...
ατροφία των μυών της κοιλιάς.

Τα συνθετικά ρούχα αναγκάζουν το σώμα να ιδρώνει περισσότερο, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα περιβάλλον υγρασίας, που ευνοεί τις συνθήκες για ανάπτυξη μυκήτων και άλλων μικροοργανισμών.

Τα στρινγκ είναι πολύ επικίνδυνα για την πρόκληση μολύνσεων και ερεθισμών στην ευαίσθητη περιοχή.Με την τριβή ερεθίζουν την περιοχή των γεννητικών οργάνων και προκαλούν ερεθισμό, κνησμό, ακόμα και μικρές φλεγμονές και αμυχές.Πρέπει να τα αποφεύγετε, ειδικά εάν είστε επιρρεπείς στις ουρολοιμώξεις, τις κυστίτιδες και τις κολπίτιδες.

Οι στηθόδεσμοι με μπανέλες μπορεί να προκαλέσουν πόνο στο στήθος, στην πλάτη,πεπτικές ενοχλήσεις και σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι και δυσκολία στην αναπνοή, επειδή σφίγγουν και πιέζουν προς τα κάτω το διάφραγμα.

Τα νάιλον καλσόν εμποδίζουν το δέρμα να αερίζεται σωστά, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για ανάπτυξη μυκήτων. Μπορεί, επίσης, όταν είναι πολύ στενά και κοντά,να ευνοήσουν την είσοδο νυχιών μέσα στο δέρμα.

Tips

Να προτιμάτε τα αεράτα ρούχα και εσώρουχα και ν’ αποφεύγετε να φοράτε πολλές ώρες στενά παντελόνια ή φροντίστε τουλάχιστον να αγοράσετε το σωστό μέγεθος. Για να καταλάβετε εάν είναι το νούμερό σας, πρέπει να μπορείτε να σκύβετε με άνεση όταν το δοκιμάζετε. Αν νιώθετε ότι σας πιέζει πολύ στους μηρούς ή στους γλουτούς σας, δοκιμάστε ένα νούμερο μεγαλύτερο. Μην επιλέγετε, επίσης, καλσόν με στενό λαστέξ στην περιφέρεια και αποφεύγετε τη συνεχή χρήση του κορσέ.

πηγή
http://atithasos.blogspot.com/2009/10/tips.html





follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου