Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Ενημερωθείτε από τον Ειδικό Δερματολόγο για την θεραπεία με Laser και ξεχάστε μια για πάντα τις επώδυνες μεθόδους και τις ‘υποσχέσεις’ με τα αμφίβολα αποτελέσματα.
Η δέσμη του Laser καταστρέφει την τρίχα μαζί με το θύλακα χωρίς να επηρεάζει την γύρω περιοχή της επιδερμίδας.
Ο στόχος της δέσμης είναι το τμήμα της τρίχας που βρίσκεται έξω από το δέρμα, το οποίο απορροφά την ενέργεια του Laser μετατρέποντας την σε...

θερμότητα που μεταφέρεται στον θύλακα και έτσι καταστρέφεται η τρίχα μαζί με το θύλακα.

Η χρήση του Laser είναι ανώδυνη καθώς ταυτόχρονα με την κάθε βολή του Laser γίνεται εφαρμογή ψύξης του δέρματος. Το δέρμα μετά την θεραπεία παρουσιάζει ήπιο τοπικό ερεθισμό που υποχωρεί σε λίγες ώρες.

Συνήθως απαιτούνται 5-8 συνεδρίες για περιοχές του σώματος και 6-10 συνεδρίες για περιοχές του προσώπου (ανάλογα με το χρώμα της τρίχας και του δέρματος) κάθε 1-2 μήνες (οι τρίχες πρέπει να βρίσκονται κατά την αναγεννή φάση δηλαδή κοντά στην επιφάνεια της επιδερμίδας).

Με την λεπτομερή κλινική & εργαστηριακή διερεύνηση της υπερτρίχωσης εξατομικεύεται η κάθε περίπτωση, με αποτέλεσμα σύντομη και μόνιμη απαλλαγή από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.


Εάν υπάρχει ορμονική διαταραχή κυρίως στις γυναίκες (αυξημένα ανδρογόνα, πολυκυστικές ωοθήκες) δίνεται κατάλληλη θεραπεία σε συνδυασμό με την Laser θεραπεία.

Το αισθητικό πρόβλημα της εντοπισμένης έντονης τριχοφυΐας είναι η κύρια αιτία που οδηγεί στην ριζική αποτρίχωση με Laser αλλά και πολλές άλλες παθολογικές δερματικές παθήσεις όπως θυλακίτις, κύστεις, ιδρωταδενίτις, συρίγγια, που οφείλονται στην διείσδυση του σκληρού άκρου της εκφυόμενης τρίχας μέσα στο δέρμα.



follow us

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου