Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Η μόδα έχει σχέση με το παροδικό, το προσωρινό, ενώ αντίθετα το στυλ αποκτιέται και εξελίσσεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής μας. Είναι κι αυτό ρευστό, αλλά επηρεάζεται από παράγοντες προσωπικούς, όπως η ηλικία, η εργασία, το περιβάλλον, οι συνθήκες...
της ζωής μας.
Ωστόσο, είναι στην ουσία του πιο δημοκρατικό, καθώς όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως φυλής ή οικονομικής κατάστασης, ανεξαρτήτως προσωπικότητας και εργασίας, μπορούν να έχουν τη δική τους προσωπική έκφραση.
Στην πραγματικότητα το στυλ αποτελεί μια δήλωση ...

ευζωίας, κι αυτό γιατί δεν απαιτεί συγκεκριμένα κιλά ή σωματότυπο για να επιτύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Αρκεί απλώς το γεγονός ότι είσαι και νιώθεις καλά, είσαι υγιής και έχεις ενδιαφέροντα.


Πως θα βρεις το προσωπικό σου στυλ:

1. Γνώρισε τον εαυτό σου. Όχι μόνο πώς είναι το σώμα σου, τι ελαττώματα ή τι αρετές έχει, αλλά ποιά είσαι εσύ και τι ανάγκες έχεις.

2. Βρες ποιά χρώματα σας αρέσουν, ποιά νομίζεις ότι σου πηγαίνουν και υιοθέτησέ τα.

3. Ανακάλυψε τις κρυμμένες πτυχές της προσωπικότητάς σου και φρόντισε να τις εκφράσεις μέσα από το ντύσιμο. Μήπως κρύβεις μέσα σου μια επαναστάτρια ή μια φιλόδοξη businesswoman;

4. Αναρωτήσου γιατί τα αγαπημένα σου κομμάτια είναι τα αγαπημένα σου; Είναι το χρώμα τους, είναι αυτό που εκφράζουν, ή απλά σου πηγαίνουν ωραία;

5. Συνδύασε παλιότερα vintage κομμάτια με σύγχρονα. Το φόρεμα από γκιπούρ δαντέλα μπορεί να άνηκαν στη γιαγιά σου αλλά με τα απαραίτητα αξεσουάρ μπορεί να τα μετατρέψεις σε μια μοναδική, αξέχαστη παρουσία.

6. Το ακριβό δεν είναι απαραίτητα και το καλύτερο. Τα λογότυπα των εταιρειών στα μπλουζάκια και τις τσάντες , σε καθιστούν μια κινούμενη διαφήμιση και όχι έναν άνθρωπο με στυλ.

7. Το ντύσιμό σου θα πρέπει να εκφράζει τη διάθεση που έχεις κάθε στιγμή, τα πιστεύω αλλά τη στάση σου απέναντι στη ζωή. Να είσαι απλώς ο εαυτός σου.



πηγή
http://atithasos.blogspot.com/2009/11/blog-post_7787.html






follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου