Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Τα χέρια μας έχουν τη δύναμη να προσφέρουν ομορφιά. Τα πόδια μας μπορούν να μας οδηγήσουν σε αυτή. Τα άκρα μας ταλαιπωρούνται κάθε μέρα, τα χέρια ξηραίνονται από τις καιρικές συνθήκες, από τις δουλειές. Τα πόδια, ειδικότερα οι φτέρνες, γίνονται άγρια και σκληρά, παρουσιάζουν κάλους, μας πονάνε. Για λόγους πρόληψης λοιπόν, χρήζουν ιδιαίτερης περιποίησης και φροντίδας. Περιποίηση και ομορφιά των χεριών και των ποδιών. Μασάζ των άκρων των χεριών και των ποδιών. Καλλωπισμός των νυχιών. SPA των άκρων...
ζωγραφική πάνω στα νύχια είναι αυτό που σήμερα ονομάζουμε μανικιούρ - πεντικιούρ. Και μην ξεχνάτε: η περιποίηση των χεριών και των ποδιών μας προσφέρει σίγουρα υγεία και ευεξία.
Spa για τα άκρα
Αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα χρησιμοποιώντας μια μάσκα για βαθιά ενυδάτωση και κάνοντας χαλαρωτικό μασάζ το δέρμα τεντώνει, το χρώμα γίνεται ροδαλό, το άγγιγμα βελούδινο. Ρωτήσαμε την καθηγήτρια και nail designer Αντζέλικα Σιδηροπούλου αλλά και τη Μαίρη Ευτυχίδου, ιδιοκτήτρια του studio “BEAUTY TOUCH ACΑDEMY” για το τι περιλαμβάνει ένα μανικιούρ: «Ενα κλασικό μανικιούρ ξεκινά με μαλακτικό μπάνιο με άλατα και αιθέρια έλαια, ακολουθεί σχηματισμός νυχιών, αφαίρεση παρανυχίδων, γυάλισμα των νυχιών.


Συνδυάζοντάς το με ένα SPA χεριών μπορούμε να απολαύσουμε απολέπιση, βαθιά ενυδάτωση με μάσκα και ένα χαλαρωτικό μασάζ, που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά το δέρμα να αναπνέει καλύτερα, κάτι που το κάνει νεανικό, απαλό και λαμπερό.
Υστερα ακολουθούν οι θεραπείες ανάλογες με τον τύπο των νυχιών, επίστρωση βερνικιού, ακόμη και μόνιμου χρώματος, διακόσμηση ανάλογη με τη διάθεση και το στιλ σας!
Διακόσμηση;
«Ναι. Μιλάμε για πολύ μακριά τεχνητά νύχια stiletto με διακόσμηση με strass Swarovski, πραγμαατική ζωγραφική, γίνεται ακόμη και προσωπογραφία, σχέδια 3D, υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες. Σε πολύ κοντά φυσικά νύχια, προτείνουνε σκούρες μεταλλικές αποχρώσεις, μπορντό, μελιτζανί, σκούρο μπλε, ακόμη και γκρι. Ξεχάστε το κλασικό γαλλικό μανικιούρ. Η μόδα φέτος φτάνει στα άκρα, κάτι που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, γίνεται κομμάτι του εαυτού μας, του προσωπικού στιλ μας και η διακόσμηση, η ζωγραφική των νυχιών συμπληρώνουν το στιλ που θέλουν να παρουσιάσουμε, ρομαντικό, vamp, σκληρό».
Η ομορφιά στα πόδια σας!
Η πιο σέξι περιοχή του γυναικείου σώματος θα είναι, θα «νιώθει» και θα φαίνεται ακαταμάχητη όταν:
- Δεν αφήνετε ποτέ τα νύχια των ποδιών να μεγαλώσουν πάνω από 3-4 χιλιοστά. Η φόρμα τους να είναι τετράγωνη, για να μην τραυματίζουν οι άκρες το δέρμα σας.
- Αποτρέψτε τη σκληρή υφή των ποδιών γύρω από τα νύχια με ένα ειδικό λάδι λείανσης.
Διαλέγοντας χρώματα
Για την επιλογή του χρώ­μα­τος, λάβετε υπόψη σας την απόχρωση της επιδερμίδας σας και την ηλικία σας.
- Το κοραλλί και το κόκκινο κολακεύουν ιδιαίτερα τις στα­­ρένιες επιδερμίδες. Προ­τιμήστε τα, αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία.
- Το έντονο ροζ και φούξια είναι νεανικά και φρέσκα χρώματα και ταιριάζουν στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Συνδυάστε τα με μοντέρνα παπούτσια για μια εντυπωσιακή εμφάνιση.
- Το μαύρο και το μπλε ενδεί­κνυ­νται αυστηρά για πολύ νέα κορίτσια.
- Το απαλό ροζ και καφέ, που αφήνουν τα νύχια σχε­δόν «γυμνά», δίνουν ένα διακριτικό και πολύ chic αποτέλεσμα για κάθε γυναίκα.
SHOPPING
Θεϊκά άκρα
Η σειρά ISMENE plus OLIVE περιέχει προϊόντα για το πρόσωπο και το σώμα που αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου.
Λευκαντική & αντιγηραντική φροντίδα
Κρέμα χεριών με αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και λευκαντικές ιδιότητες. Επαναφέρει την υγρασία και την ελαστικότητα, ενώ συγχρόνως αποκαθιστά τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας.
Δραστικά συστατικά: Ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας. Εκχυλίσματα λεμονιού, μαϊντανού, shea butter και έλαιο jojoba. Αλόη και αλλαντοΐνη, προβιταμίνη B5, βιταμίνη Ε, υαλουρονικό οξύ, diacetyl boldoine.
Καθημερινή προστασία
Θρεπτική κρέμα ιδανική για την προστασία των χεριών. Αποκαθιστά την υγρασία και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Ιδανική για καθημερινή χρήση.
Δραστικά συστατικά: Ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας. Ελαιο jojoba και shea butter. Προβιταμίνη Β5, βιταμίνη Ε, αλόη και υαλουρονικό οξύ, αλλαντοΐνη.
Κουρασμένα πόδια
Ενυδατική και αποσυμφορητική δράση με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Καταπραΰνει, αναζωογονεί και χαλαρώνει τα κουρασμένα πόδια. Προσφέρει άμεση ανακούφιση.
Δραστικά συστατικά: Ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας, αμυγδαλέλαιο και έλαιο βερίκοκου. Λάδι καλέντουλας, shea butter. Αιθέριο έλαιο μέντας και λεβάντας. Εκχυλίσματα αγριοκάστανου, οξυμερσίνης και Cola nut (Cola nitida).

πηγή
http://sourta-ferta.blogspot.com/2009/11/blog-post_4521.html



follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου