Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Ο χρυσός κανόνας για να τραβήξει μια γυναίκα τα αντρικά βλέμματα πάνω της είναι –σύμφωνα με νέα βρετανική έρευνα – ένας: Το ντύσιμό της να καλύπτει το 60% του σώματός της και να αφήνει ακάλυπτο το υπόλοιπο 40%.
Η μελέτη έγινε από ερευνητές του πανεπιστημίου του Λιντς υπό τον ψυχολόγο Κόλιν Χέντρι και δημοσιεύτηκε...

στο περιοδικό «Behaviour».
Οι γυναίκες ανά τον κόσμο ανέκαθεν προβληματίζονταν για το μέρος του σώματός τους που πρέπει να αφήνουν ακάλυπτο, ειδικά σε μια βραδινή έξοδο. Οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν τώρα ότι υπάρχει όντως μια κατάλληλη αναλογία, ώστε μια γυναίκα να μην είναι ούτε υπερβολικά αποκαλυπτική και ούτε υπερβολικά συντηρητική στο ντύσιμό της.
Τέσσερις ερευνήτριες διακριτικά ανέλαβαν να παρακολουθήσουν τη γοητεία που ασκούσαν οι γυναίκες σε ένα νυχτερινό κλαμπ, ανάλογα με το ντύσιμό τους. Αποδείχτηκε ότι οι γυναίκες, οι οποίες είχαν αφήσει εκτεθειμένο περίπου το 40% του συνολικού σώματός τους, προσέλκυαν διπλάσιους άνδρες κοντά τους σε σχέση με τις γυναίκες που ήταν πιο συντηρητικά ντυμένες.
Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι οι γυναίκες με εκτεθειμένο το 40% του σώματός τους είχαν μεγαλύτερο «σουξέ» από όσες ήταν πολύ πιο τολμηρά ντυμένες.
Οι ερευνητές πιστεύουν ότι το πολύ γυμνό σώμα απωθεί έναν άνδρα, επειδή υποσυνείδητα του περνάει το μήνυμα ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να είναι γενικώς διαθέσιμη και να μην είναι πιστή.
Ακόμα μία πρακτική συμβουλή για τις γυναίκες, σύμφωνα με την έρευνα είναι ότι τα ρούχα που καλύπτουν το 60% του σώματος πρέπει να είναι στενά.

πηγή

http://thenewsbus.blogspot.com/2009/11/blog-post_9803.html





follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου