Τα παντα για τη γυναικα
.

| 1 σχόλια ]

Ποιές είναι οι τάσεις στα νυφικά για το 2010..Μία τάση που ήδη ξεκίνησε ενόψει της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης είναι η απλούστευση των γάμων. Μπορεί να ξεκίνησε λόγω στενότητας χρημάτων αλλά καθιερώθηκε γιατί τελικά άρεσε. Ζούμε σε δύσκολους καιρούς όμως μας δίνεται η δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε στο σχεδισμό ενός γάμου πιο έξυπνα, πιο θετικά με λιγότερα ίσως υλικά αλλά με περισσότερο...

κέφι και θετικές σκέψεις.
Παίξτε με τα χρώματα ανεξάρτητα πια εποχή γίνεται ο γάμος σας, πείτε όχι στους υπερβολικούς ανθοστολισμούς, στις υπερβολικά centerpieces ( στόλισμα των τραπεζιών των καλεσμένων), κάντε στροφή στην παράδοση, μεταποιήστε το νυφικό της μητέρας σας, είναι και πάλι στη μόδα, και σκεφτείτε το περιβάλλον.
Η μεγαλύτερη από τις τάσεις που επικρατεί στην Αμερική και εξαπλώνεται και στην Ευρώπη. Eco weddings, γάμοι φιλικοί στο περιβάλλον. Γάμοι σε κτήματα, αχυρώνες, κοντά στη θάλασσα, γάμοι rustic, γάμοι σε οινοποιϊα, γάμοι με άλογα, είναι από τις πλέον επικρατέστερες τάσεις. Χρησιμοποιήστε παλιές καρέκλες όπως αυτές τις γιαγιάς σας ακόμα και ξεφλουδισμένες. κεραμικά, βάζο γιάλινα τροφίμων σε διαφορετικά σχήματα, πίνακες, μωσαϊκά, λινά υφάσματα, αντίκες, λουλούδια αγρών και γενικά δώστε στο γάμο σας την εικόνα φρεσκάδας και απλότητας.
Οσο για τα νυφικά; οι περισσότεροι σχεδιαστές προτείνουν :
Τούλι : επανήλθε και είναι καλύτερο από κάθε άλλη φορά
Δαντέλλα : όμορφη και κλασσική
Λουλούδια : ακόμα περισσότερο αν νιώθετε ακόμα παιδί, όπως η σχεδιάστρια Monique Lhuillier
Η σχεδιάστρια Amy Michelson δίνει έμφαση στην πλάτη και πιστεύω ότι είναι από τις πιο όμορφες δημιουργίες που έχω δεί μέχρι σήμερα. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε "φροντίσει" την πλάτη σας ώστε η εικόνα να είναι ακαταμάχητη.

πηγή
http://willow-konstanina.blogspot.com/2009/10/2010.html




follow us

---

Μοιραστείτε

1 σχόλια

Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ είπε... @ 12 Νοεμβρίου 2009 στις 9:33 π.μ.

ωραια ολα αυτα αλλα που να βρεις αντρες για γαμο!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου