Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Εξασκήστε τον οραματισμό
Οραματιστείτε τον τοκετό σας: Οραματιστείτε εσάς να γεννάτε. Και, κυρίως, οραματιστείτε ότι είστε γεμάτη αυτοπεποίθηση, ήρεμη και δυνατή...
–έτσι ακριβώς όπως θέλετε να είστε τη στιγμή που θα φέρνετε στον κόσμο το μωρό σας.
Η πίστη στον εαυτό σας και στην ικανότητά σας να γεννήσετε το μωρό σας θα βελτιώσουν τρομερά την εμπειρία του τοκετού.

Μιλήστε σε μαμάδες με εμπειρία και αυτοπεποίθηση

Μιλήστε με όποιον θα σας δώσει χρήσιμες συμβουλές και θα σας γεμίσει σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Τα άτομα αυτά μπορεί να είναι ο γυναικολόγος και η μαία αλλά μπορεί να είναι και μαμάδες με εμπειρία. Αποφύγετε να συζητήσετε για την γέννηση του παιδιού σας με γυναίκες που μπορεί να σας αγχώσουν ή να σας «ρίξουν» την διάθεση.

Αναζητήστε σωστές πληροφορίες

Υπάρχουν εκατομμύρια πληροφορίες σχετικά με τον τοκετό. Αναζητήστε αυτές που πραγματικά είναι έγκυρες. Βρείτε μία καλή μαία ή ένα καλό σεμινάριο τοκετού, από αυτά που πραγματοποιούνται στις κλινικές μαιευτικής και μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε από εκεί. Όσο περισσότερα γνωρίζετε για τη γέννα και τις επιλογές που έχετε, τόσο πιο ασφαλής θα νιώθετε για την εμπειρία αυτή.

Βρείτε ένα καλό μάντρα για τη στιγμή του τοκετού

Μπορεί να ακούγεται παράξενο, όμως πραγματικά μπορεί να βοηθήσει: Το να έχετε ένα μάντρα, είτε είναι κάτι σαν προσευχή είτε μία προσωπική διαβεβαίωση (π.χ. «μπορώ να το κάνω!»), δίνει στον εγκέφαλο κάτι για να συγκεντρωθεί τη στιγμή εκείνη, ενώ ενισχύει το πνευματικό σενάριο του οραματισμού, που προαναφέραμε. Αρνητικές σκέψεις και σενάρια που θα σας αγχώσουν, θα πρέπει να αποφεύγονται.

govastileto.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου