Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Τι μας γερνάει στα μάτια των άλλων και τι είναι αυτό που μας δείχνει αρκετά χρόνια πιο νέους; Άνδρες και γυναίκες φροντίζουν τον εαυτό τους προσπαθώντας να κρατήσουν...
τη νεότητα τους ανέγγιχτη. «Εχθρός» ωστόσο στη προσπάθεια αυτή δεν είναι μόνο ο χρόνος αλλά και προβλήματα υγείας αλλά και άλλοι παράγοντες.
Υπάρχουν όμως και «σύμμαχοι» που μας βοηθούν όχι μόνο να μη φαινόμαστε ούτε μέρα μεγαλύτεροι αλλά και να μας κόβουν χρόνια. Ανακαλύψτε τους και κατακτήστε τη νεότητα.

Επιστήμονες διεξήγαγαν έρευνα κατά την οποία έβαλαν άντρες και γυναίκες να μαντέψουν την ηλικία περίπου 1500 διδύμων.
Τα δίδυμα αδέλφια είχαν διαφορετική οικογενειακή, ψυχολογική, οικονομική κατάσταση αλλά και συνήθειες.
Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι υπάρχουν 6 παράγοντες που παίζουν σημαντικό ρόλο στο πως φαινόμαστε στους άλλους.
Τι είναι αυτό όμως που μας «κόβει» χρόνια (-) και πόσα και τι είναι αυτό που μας κάνει να μοιάζουμε μεγαλύτεροι σε ηλικία(+);


Συμπέρασμα: Ο γάμος και τα παιδιά, η αποφυγή παρατεταμένης έκθεσης στον ήλιο και το κόψιμο του τσιγάρου μπορούν να μειώσουν σε μια γυναίκα περίπου 3,5 χρόνια από το πρόσωπο της και στους άντρες 3,7 χρόνια, έτσι όπως τουλάχιστον θα φαίνονται στους άλλους.
Αν ακόμη καταφέρετε να αποκτήσετε πλούτο και δεν αντιμετωπίσετε κατάθλιψη θα μοιάζετε 11,5 χρόνια νεότερες και 10,2 χρόνια νεότεροι.

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου