Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Το πήρες απόφαση… θα ξεφορτωθείς εκείνα τα 3-4 περιττά κιλάκια που σε ταλαιπωρούν και σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα. Όπως όμως ήδη γνωρίζεις οι υπερβολές ακόμη κι όταν σου φέρουν αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ χωρίς κόστος.Πάρε τα πράγματα ψύχραιμα...
”Πρώτα από όλα σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αφήσουμε να μας καταλάβει ο πανικός για αποτοξίνωση και μονοφαγία, προκειμένου να απαλλαχθούμε από τα περιττά κιλά. Η ιδανική λύση και σε αυτήν την περίπτωση είναι η εφαρμογή ενός ισορροπημένου προγράμματος διατροφής πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και ποικιλία τροφίμων.

Προσάρμοσε την προσπάθειά σου στην εποχή… Φθινοπώριασε πια και η δίαιτα θα πρέπει να είναι κομμένη και ραμμένη στα δεδομένα της εποχής. Αν το παρακάνεις, θα εξαντλήσεις τον οργανισμό σου και οι κάθε λογής ιώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους.

Η διατροφή μας το χρονικό διάστημα μετά το καλοκαίρι θα πρέπει να έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά, έτσι ώστε όχι μόνο να συμβάλλει στην απώλεια σωματικού βάρους αλλά και να ενισχύει την ασπίδα προστασίας του οργανισμού έναντι των ιώσεων και αλλεργιών, οι οποίες είναι πολύ συχνές το φθινόπωρο.


http://koketa.gr/blog/?p=8393#more-8393

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου