Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Κάτι ξέρουν εκεί στα Επτάνησα και στην Πελοπόννησο που τιμούν την στραπατσάδα, ειδικά τα καλοκαίρια! Μοιάζει με ομελέτα, αλλά δεν έχει την ίδια επίπεδη όψη και συνοδεύεται οπωσδήποτε από φρέσκια ντομάτα και φέτα!
Υλικά για 2 άτομα:
5 αβγά
3 ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες και τριμμένες στον τρίφτη
1 φλιτζάνι θρυμματισμένη φέτα
1 κουτ. σούπας βιτάμ
1 σκελίδα σκόρδου τριμμένη
αλάτι/πιπέρι/ρίγανη
φρέσκος μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση:

Ρίχνουμε σε φαρδύ τηγάνι την σάλτσα ντομάτας με τα μπαχαρικά, το βούτυρο και το σκόρδο και αφήνουμε για 5-10 λεπτά να πάρει μερικές βράσεις και να δέσει ελαφρώς.
Προσθέτουμε τα αβγά χτυπημένα με τη φέτα και τα ανακατεύουμε με γρήγορες κινήσεις μαζί με την σάλτσα.
Όταν σφίξουν τα αβγά και ανακατεύτουν με την σάλτσα καλά, τα βγάζουμε από τη φωτιά και τα γαρνίρουμε με τον μαϊντανό.

EXTRAS: Μπορείτε να προσθέσετε μαζί με τα αβγά και μία πατάτα βρασμένη και ψιλοκομμένη καθώς και πιπεριές ψιλοκομμένες, ειδικά φλωρίνης!!!


http://free-to-eat.blogspot.com/search/label/%CE%91%CE%BB%CE%BC%CF%85%CF%81%CE%AC%20-%20%CE%B1%CE%B2%CE%B3%CE%AC

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου