Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Μπορεί να μην έγινε διάσημη για τις φωνητικές της ικανότητες, αλλά κατάφερε να εξελιχθεί σε μια από τις διασημότερες fashionistas της Βρετανίας. Φέτος ψηφίζει και πάλι κοντά μαλλιά, με ένα λουκ που έσπευσαν να αντιγράψουν οι πιο τολμηρές γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Εάν θέλεις να το δοκιμάσεις, ζήτησε από τον κομμωτή σου να κόψει τα μαλλιά σου σε ένα κοντό bob, δηλαδή κοντό καρέ με όγκο στο πίσω μέρος του κεφαλιού, που καταλήγει σε ίσιες και λίγο πιο μακριές τούφες μπροστά.
Αναδεικνύεται καλύτερα σε ίσια μαλλιά. Για να δώσεις περισσότερο όγκο, χρησιμοποίησε ένα προϊόν όπως το "Body Full Weightlifter" της Redken, που εφαρμόζεται σε νωπά μαλλιά και δεν ξεβγάζεται, χαρίζοντας πυκνότητα και διατηρώντας το χτένισμα για μεγαλύτερο διάστημα.



Rihanna
Μόνο μία τόσο τολμηρή γυναίκα, όπως η νεαρή τραγουδίστρια, θα μπορούσε να υποστηρίξει με τόση θηλυκότητα αυτό το look , το οποίο είναι μάλιστα ιδανικό για όσες δεν έχουν πολύ χρόνο στη διάθεσή τους για styling. Κόψε τα μαλλιά σου α λα γκαρσόν, με έντονες μύτες στα πλάγια και μακριά φράντζα να καλύπτει το πρόσωπό σου. Άπλωσε ένα προϊόν που προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα και ίσιωσέ τα με το σίδερο μαλλιών. Τέλος, διατήρησε το χτένισμά σου με ένα spray styling όπως το Ojon Hair Shine & Protect Glossing Mist, που χαρίζει λάμψη στα μαλλιά σου και τονίζει το χρώμα τους.
Heidi klum
oakmi935n0u1j93sgovq.jpg
Το διάσημο σούπερ μόντελ προτιμά τα πιο θηλυκά χτενίσματα και φέτος επιλέγει μακριές αφέλειες να πλαισιώνουν το πρόσωπό της. Η φράντζα σταματά στο ύψος των φρυδιών, χαρίζοντας ένα μυστηριώδες look , ενώ οι απαλές μύτες δίνουν κίνηση στο χτένισμα. Για τέλειο αποτέλεσμα, αφού ισιώσεις τα μαλλιά σου ψέκασε με λίγο spray κρατήματος μία οδοντόβουρτσα και πέρασέ την πάνω από τις αφέλειες, για να τις χωρίσεις σε μικρές τούφες.
victoria beckham
lifqmgoezdnqjsmrv8lt.jpg
Μπορεί να μην έγινε διάσημη για τις φωνητικές της ικανότητες, αλλά κατάφερε να εξελιχθεί σε μια από τις διασημότερες fashionistas της Βρετανίας. Φέτος ψηφίζει και πάλι κοντά μαλλιά, με ένα λουκ που έσπευσαν να αντιγράψουν οι πιο τολμηρές γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Εάν θέλεις να το δοκιμάσεις, ζήτησε από τον κομμωτή σου να κόψει τα μαλλιά σου σε ένα κοντό bob, δηλαδή κοντό καρέ με όγκο στο πίσω μέρος του κεφαλιού, που καταλήγει σε ίσιες και λίγο πιο μακριές τούφες μπροστά. Αναδεικνύεται καλύτερα σε ίσια μαλλιά. Για να δώσεις περισσότερο όγκο, χρησιμοποίησε ένα προϊόν όπως το "Body Full Weightlifter" της Redken, που εφαρμόζεται σε νωπά μαλλιά και δεν ξεβγάζεται, χαρίζοντας πυκνότητα και διατηρώντας το χτένισμα για μεγαλύτερο διάστημα.


http://www.moda.gr/hair-tips/160-a--hairstyle--style-icons




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου