Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Ο οίκος μόδας Νίκος – Τάκης παρουσίασε -τα μοντελάκια που θα φορεθούν την ερχόμενη Άνοιξη και το Καλοκαίρι 2010 -,μετά από 50 χρόνια παρουσίας στο χώρο της ελληνικής μόδας μας έδειξε για πρώτη φορά ολοκληρωμένη συλλογή για άνδρες και γυναίκες που δημιούργησε ο σχεδιαστής του οίκου, Χάρης Τσιάρας.

Οι «Γοργόνες με τους Μάγκες» όπως λεγόταν το σόου, εμπνευσμένο από την αγαπημένη ελληνική ταινία, ανέβηκαν στην πασαρέλα και μας ταξίδεψαν σε

δροσερά καλοκαίρια.
Ρούχα αέρινα που τόνιζαν την θηλυκότητα κάθε γυναίκας και γοητευτικά ανδρικά σύνολα πέρασαν από μπροστά μας.
Οι ναυτικές ρίγες και το casual στιλ, με λινά πουκάμισα και καλοραμμένα παντελόνια ήταν μερικά από τα ανδρικά ρούχα που γοήτευσαν τους κυρίους με εντυπωσιακό φινάλε τα όμορφα μαγιό.

Η γυναικεία συλλογή απαρτιζόταν πιο πολύ από αέρινα φορέματα σε διάφορα μήκη, παλ χωματισμούς, κεντημένα ή μη.
Και εδώ κάποια μαγιό που τόνιζαν και κολάκευαν τις γυναικείες καμπύλες αλλά έκλεψαν την παράσταση τα εντυπωσιακά νυφικά για νεράιδες θα έλεγα αυτή τη φορά.

Πολλοί επώνυμοι λάτρεψαν τις συλλογές, ανάμεσά τους η Κατερίνα Παπακώστα, η Ρίκα Διαλυνά, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Γιάννης Καζανίδης, ο Χάρης Σιανίδης, ο Σπύρος Μπιμπίλας κ.α. ενώ την παράσταση έκλεψε στην κυριολεξία ο Λευτέρης Πανταζής όταν εμφανίστηκε επί πασαρέλας σε χρέη μοντέλου ανάμεσα στις Τζένη Τζιβεριώτη και Στέλλα Γιαμπουρά.


http://fe-mail.gr/pages/posts/fashion/fashion5260.php




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου