Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Ξέχασε τα μακριά, υπερβολικά μυτερά ή υπερβολικά τετράγωνα νύχια για αυτή τη σεζόν. Υιοθέτησε και εσύ τη νέα τάση, βάση της οποίας το μήκος περιορίζεται ενώ το σχήμα γίνεται οβάλ, χαρίζοντας ομορφιά στα χέρια σου και ευκολία στις κινήσεις σου. Δώσε στα νύχια σου σχήμα ομοιόμορφο. Χρησιμοποίησε μία χάρτινη λίμα . Λίμαρε αργά και προσεκτικά τις γωνίες με κατεύθυνση προς το κέντρο και πέτυχε με τον τρόπο αυτόν το ιδανικό αποτέλεσμα .
Βάλε χρώμα και φαντασία
Απαλά μπεζ και κρεμ βερνίκια , όλες οι αποχρώσεις του ροζ , έντονο κόκκινο, μπορντό, πορτοκαλί, καφέ, κίτρινο και πράσινο,είναι τα χρώματα που θα επικρατήσουν τη φετινή άνοιξη. Ξεχώρισε διακοσμώντας τα νύχια σου με στρας , αυτοκόλλητα και παγιέτες. Μην ξεχάσεις ποτέ να περάσεις από πάνω μία στρώση διάφανης βάσης ,έτσι ώστε να κρατήσεις σταθερά τα κοσμήματα των νυχιών σου για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Ήρθε η ώρα να διαλέξεις χρώμα
· Αν τα νύχια σου είναι ιδιαίτερα προσεγμένα και μακριά, πες ναι στο έντονο κόκκινο . Προσοχή επίσης χρειάζεται και η εμφάνιση σου. Το κόκκινο δένει άσχημα με ένα επιμελώς ατημέλητο look .
· Το απαλό ροζ ταιριάζει σε όλα τα νύχια. Τους προσθέτει διακριτική λάμψη ,τα ομορφαίνει και διαρκεί περισσότερο χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση.
· Σε μακριά δάχτυλα και περιποιημένα, λεπτά χέρια το καφέ και το πορτοκαλί φαντάζουν υπέροχα!
· Αν τα νύχια σου είναι κοντά και ο χρόνος που διαθέτεις για την περιποίηση τους είναι λίγος προτίμησε ένα μπεζ βερνίκι που θα διαρκέσει περισσότερο .
· Κίτρινο, μπορντό και πορτοκαλί θα κάνουν την όψη των ήδη ταλαιπωρημένων χεριών ακόμα πιο έντονη .
· Extreme look + μικρή ηλικία; Τι περιμένεις; Ήρθε η ώρα για πράσινο!

http://www.keke.gr/content.asp?cmsid=151




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου