Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι είναι κοινοτυπία το να λέμε ότι το sex παίζει καθοριστικό ρόλο στη σχέση μας.
Σιγά τα’ αυτά θα μου πείτε.
Κι επιπλέον, όλο σιγουριά θα μου απαντήσετε, τι μας λες τώρα; Εμείς ξέρουμε τα πάντα γύρω από το sex, κι αυτή η συζήτηση είναι περιττή.
- Σιγά μην του κάτσω, όποτε θέλει αυτός, μου έλεγε προχτές μια φίλη μου ψιλοεκνευρισμένη, την ώρα που απολαμβάναμε τον καφέ...
μας.
- Ρε φιλενάδα, δεν είναι εκεί το θέμα, της απαντάω. Το ζητούμενο για μένα, είναι να είμαι η βασίλισσα στο κρεβάτι του. Να τον κάνω να με ποθεί, όσο τον ποθώ κι εγώ.
Αυτό που με τρομάζει είναι η ρουτίνα. Όλες μας – ανάλογα βέβαια και τη φάση που βρισκόμαστε – επιδιώκουμε να έχουμε μια απολαυστική ερωτική ζωή, αλλά αυτό δυστυχώς τι περισσότερες φορές δεν εξαρτάται αποκλειστικά από μας.
Εδώ λοιπόν, έχω να σας κάνω κάποιες προτάσεις, που θα ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά της ρουτινιάρικης ερωτικής σας ζωής και θα κάνετε τον σύντροφό σας να μην βλέπει την ώρα που θα βρεθεί πάλι κοντά σας.
1. Βρείτε το δικό του σημείο “G”
Όπως ισχύει και σε μας και οι άντρες έχουν το δικό τους σημείο “G”, που βρίσκεται ανάμεσα στους όρχεις και στον πρωκτό τους. Εάν ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση πιέσετε με τα δάκτυλά σας σ’ αυτή την περιοχή, την ώρα που κάνετε έρωτα, θ’ ανακαλύψετε ότι τον έχετε στείλει στα ουράνια.
Χαϊδεύοντας τους όρχεις, που στην ουσία είναι μικρά μπαλάκια, θα διαπιστώσετε ότι αν του τα πιέσετε δυνατά, θα του προκαλέσετε πόνο. Συνεχίζοντας όμως στην πιο πίσω περιοχή, είτε πριν την ερωτική πράξη είτε κατά την διάρκειά της, σίγουρα θα τον αναστατώσετε. Αν στην εξερεύνησή σας αυτή χρησιμοποιήσετε και την γλώσσα σας, δύσκολα θα σας αφήσει να απομακρυνθείτε από κει.
2. Κάντε του έρωτα στο καπό του αυτοκινήτου
Η σεξουαλική πράξη, μακριά από την κρεβατοκάμαρα, τι περισσότερες φορές του ανεβάζει την λίμπιντο. Εδώ βέβαια υπάρχουν τρία θέματα. Εάν ο καλός σας είναι ο τύπος του άντρα που “λατρεύει” το αυτοκίνητό του, ενδέχεται να μην θέλει να κάνει έρωτα μέσα σ’ αυτό κι αν ακόμα κάνει το πιθανότερο είναι να είναι μέσα μόνο αυτός. Δεύτερον, αν δεν αγαπάει το αυτοκίνητό του, τότε θα είναι εξαιρετικά βρώμικο, οπότε απομακρύνεται οποιαδήποτε … πιθανή διέγερση. Και το τρίτο πρόβλημα είναι, ότι δεν έχουν όλοι κλειστά γκαράζ, για να μπορέσεις απρόσκοπτα να επιδοθείς…!
3. Χαρίστε του έναν εξαιρετικό αυνανισμό
Σε ποσοστό 94% οι άντρες και 80% οι γυναίκες αυνανίζονται και μάλιστα οι άντρες σε διπλάσια συχνότητα, απ’ ότι οι γυναίκες, αν και η αποδοχή της συγκεκριμένης πράξης κι από τα δυο φύλλα θεωρείται ταμπού.
Φροντίστε λοιπόν να του χαρίσετε ένα ξεχωριστό αυνανισμό, επιστρέφοντας στη φύση και χρησιμοποιώντας για λιπαντικό κάποια φρούτα. Πάρτε για παράδειγμα ανάμεσα στα δάχτυλά σας λίγες ρόγες σταφυλιών κι έπειτα επιδοθείτε στις ανάλογες παλινδρομικές κινήσεις.
Προσοχή όμως κορίτσια, αποφύγετε τα σταφύλια με κουκούτσια, γιατί θα έχουμε δράματα !!
4. Όρθια, με το πόδι σας στον ώμο του
Ακόμα και στην περίπτωση που είσαστε καλά γυμνασμένη, όπως και καλός σας, εξακολουθεί να ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός σοβαρού τραυματισμού. Όταν βρίσκεστε σ’ αυτή τη στάση, μια λάθος κίνηση που θα οδηγήσει στην διατάραξη της ισορροπίας ή ένα ξαφνικό τηλεφώνημα, μπορεί να οδηγήσει τον σύντροφό σας σε μια επώδυνη εγχείριση που δεν θα καλύπτεται από το ασφαλιστικό του ταμείο.
Έχετε λοιπόν το νου σας. Η ερωτική πράξη, δεν πρέπει να οδηγεί σε επιπλοκές. Μπορούμε να κάνουμε τα πάντα, αλλά με μέτρο και προσοχή. Καλό είναι να τους τρελαίνουμε, αλλά να μην τους αχρηστέψουμε κιόλας !
5. Τριμμένος πάγος στο πέος του, την ώρα του στοματικού
Την ώρα που εξτασιασμένος απολαμβάνει την φιλόξενη και ζεστή φωλιά του στόματός σας, ρουφήξτε κρυφά μια παγωμένη γουλιά από το ποτό σας και λούστε του το πέος, που θα είναι έτοιμο να εκραγεί από την υπεραιμία. Σίγουρα θα ξέρετε τι συμβαίνει σ’ ένα άντρα όταν μπαίνει στην κρύα θάλασσα. Το σοκ που θα του προκαλέσετε, θα είναι άνευ προηγουμένου. Συνεχίστε με ζεστά φιλιά – μην σας πάθει και κανένα κρυοπάγημα – κι επαναφέρτε τον στο δρόμο της απόλυτης απόλαυσης.
Να γίνουμε οι αδιαφιλονίκητες βασίλισσες στο κρεβάτι τους.

http://fe-mail.gr/pages/posts/sex/sex5053.php?p=5




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου