Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Βαρεθήκατε όταν περνάτε μπροστά από έναν καθρέφτη να μην βλέπετε τίποτα άλλο παρά τα μαύρα στίγματα στο πρόσωπό σας; Δεν λέμε, είναι πραγματικά ένα αντιαισθητικό θέαμα. Τι κάνετε, όμως, για να εξαφανιστούν;...


Κατ' αρχήν, θα πρέπει να βάλετε στο πρόγραμμά σας κάθε δύο μήνες να επισκέπτεστε μία αισθητικό, ώστε να κάνετε έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου και να αφαιρείτε το σμήγμα. Θεωρούμε τελείως περιττό να πούμε πως με το να σπάτε μόνες σας τα σπυράκια δεν κάνετε κανένα καλό στην επιδερμίδα σας. Το αντίθετο, θα λέγαμε. Η αισθητικός χρησιμοποιεί ειδικά προϊόντα περιποίησης, που ανταποκρίνονται ακριβώς στις ανάγκες που έχει η κάθε επιδερμίδα. Ενδεχομένως, μόλις βγείτε από την αισθητικό να είναι ελαφρώς κόκκινο το πρόσωπό σας, αλλά όσο περνάει η ώρα, τα κόκκινα σημάδια θα φεύγουν και θα μείνει μία επιδερμίδα πεντακάθαρη και αψεγάδιαστη.

Αν αναρωτιέστε για ποιον λόγο δεν θα πρέπει να σπάτε μόνες σας τα σπυράκια και να καθαρίζετε τα μαύρα στίγματα από το πρόσωπό σας, θα σας εξηγήσουμε ευθύς αμέσως. Τα χέρια και τα νύχια σας δεν είναι ποτέ ιδιαίτερα καθαρά, με αποτέλεσμα, κάθε φορά που πάτε να παρέμβετε σε ένα σπυράκι να μεταφέρετε μικρόβια και ακαθαρσίες στο πρόσωπό σας. Επιπλέον, επειδή δεν είστε ειδικές στη δερματολογία και δεν γνωρίζετε με ποια τεχνική θα πρέπει να σπάτε ένα σπυράκι, είτε πιέζετε υπερβολικά πολύ ένα σπυράκι είτε λιγότερο απ' ότι θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να ματώνει ή να μένει μέσα το σμήγμα, δημιουργώντας σημάδια και ουλές και προκαλώντας μεγαλύτερη βλάβη στην επιδερμίδα.

Γι' αυτό, η καλύτερη λύση είναι να κλείσετε ένα ραντεβού σε μία αισθητικό ή να συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο. Ο δερματολόγος είναι ο πλέον ειδικός για να σας υποδείξει την κατάλληλη για την επιδερμίδα σας θεραπεία, ενώ η αισθητικός θα σας χαρίσει ένα «νέο» και πεντακάθαρο πρόσωπο.


πηγή
http://www.roudoscenter.gr/content/view/47/53/





follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου