Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Η μεγαλειότητα των Χριστουγέννων μπορεί να μεταφραστεί και να γίνει χειροπιαστή μέσα στο χώρο που ζείτε, στο σπίτι σας!

Ο στολισμός του σπιτιού είναι γεγονός ότι σε όλους δημιουργεί αισθήματα κατάνυξης, ευφορίας και καλής διάθεσης. Ξεκινήστε λοιπόν από τώρα να στολίζετε όλους ...
τους χώρους του σπιτιού σας, ξεδιπλώνοντας την φαντασία σας! Αφεθείτε στην ομορφιά αυτής της γιορτής και αυτή θα σας ανταμείψει με ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο σπίτι!
Κόκκινο: το χρώμα του πάθους
Το πλέον έντονο και εντυπωσιακό χρώμα! Ένας λιτός στολισμός χρησιμοποιώντας το κόκκινο, είναι ικανός να προσδώσει στο χώρο μεγαλοπρέπεια, να μεταμορφώσει τη υπάρχουσα όψη του χώρου και να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Το κόκκινο επίσης μπορεί να συνδυαστεί με χρυσό και πράσινο για πιο εκθαμβωτικό αποτέλεσμα. Θα ήταν καλό να προσέξετε αρκετά το πως θα συνδυάσετε τα χρώματα, διότι αν αγοράζετε ό,τι σας αρέσει, αγνοώντας το που θα τοποθετηθούν αυτά στο χώρο και το πως θα συνδυαστούν, το αποτέλεσμα θα είναι το σπίτι σας να γίνει κίτς.
Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε βελούδινα υφάσματα, τα οποία δίνουν μια νότα πομπώδη στο χώρο: Μπορείτε να ρίξετε ένα ριχτάρι από βελούδο στον καναπέ σας, να φτιάξετε φιογκάκια, να δέσετε τις πετσέτες του γιορτινού τραπεζιού, να στολίσετε τα κηροπήγια κ.ο.κ.
Χρυσό: το χρώμα της πολυτέλειας
Η χλυδή και ένα αρκετά glamorous περιβάλλον στο σπίτι σας, επιτυγχάνονται με την πινελιά του χρυσού. Χρυσά κηροπήγια, τραπεζομάντιλα όπου να κυριαρχεί το χρυσό, στολίδια χρυσά κ.ο.κ.
Προσέξτε, δεν είναι ανάγκη για να αποδώσετε ένα λαμπερό και χριστουγεννιάτικο περιβάλλον στο σπίτι σας, να μπείτε σε έναν υπερκαταναλωτισμό αντικειμένων με αποτέλεσμα να ξοδευτείτε και να αγχωθείτε για το που θα τοποθετηθούν όλα αυτά! Αρκούν λίγα πράγματα-ειδικά όταν το χρώμα που έχετε επιλέξει είναι έντονο και επιβλητικό-όπως π.χ.: στολισμός δένδρου, στολισμός χριστουγεννιάτικου τραπεζιού, στολισμός τζακιού, στολισμός εισόδου και μπαλκονιού και αρκετά φωτάκια για να λάμψει όλο το σπίτι! Επίσης, άλλα χρώματα με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε μια τέλεια ατμόσφαιρα είναι τα εξής: λευκό (χρώμα λιτό και ανάλαφρο, μπορεί να συνδυαστεί με ασημί και χρυσό), μώβ με λευκό (και όλες τις παραπλήσιες αποχρώσεις του μωβ: γαλάζιο λιλά, φούξια, μπορντώ, μπλε).
Οι συνδυασμοί που προτείνονται είναι ιδανικοί για αυτήν την περίοδο. Βέβαια,το κόκκινο, το χρυσό και το λευκό είναι διαχρονικά χρώματα, ωστόσο το μωβ και το ασημί είναι επίκαιρα χρώματα με εντυπωσιακά αποτελέσματα!
Τολμήστε συνδυασμούς χρώμάτων! Η δημιουργία θέλει τόλμη!

πηγή
http://www.teleiosgamos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=206




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog


---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου