Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Δεν φτάνει μόνο να είσαι ενήλικας, αλλά και να δείχνεις! Το ξέρουμε ότι οι συνήθειες κόβονται δύσκολα, αλλά η ενήλικη ζωή θέλει θυσίες. Αυτή είναι μια λίστα με όσα πρέπει να κόψεις αν είσαι στα 30+. Ξέχασε τα σφηνάκια. Σε ωθούν μόνο σε λάθος αποφάσεις που όσο περνάνε τα χρόνια πρέπει να μειώνονται και όχι να αυξάντονται.
Μην μιλάς στο τηλέφωνο με τις ώρες. Όσο ήσουν φοιτήτρια τα τηλεφωνικά ραντεβού ήταν must κάθε βράδυ. Είχες και χρόνο και δεν χρειαζόταν να ξυπνήσεις νωρίς. Τώρα, όμως, που έχεις δουλειά ξέχασέ τα αυτά. Έχεις να κάνεις και δουλειές στο σπίτι!
Μην ξενυχτάς μέχρι το πρωί. «Είμαι νέα, είμαι νέα… ουπς κοιμήθηκα στο μπαρ»! Δεν χρειάζεται να κουράζεσαι για να αποδείξεις ότι αντέχεις ακόμα τα ξενύχτια.
Μην τρως junk food. Όταν είσαι μικρή το πεπτικό σου σύστημα μπορεί να ανταπεξέλθει στην καθημερινή κατανάλωση πίτσας και μπέργκερ. Τώρα μεγάλωσες και άλλαξε και ο μεταβολισμός σου και το στομάχι σου. Θα το καταλάβεις με τον καιρό.
Μην μιλάς στο Facebook chat όλη μέρα. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που να βαριέσαι ακόμα και στο γραφείο, αλλά προτίμησε να κάνεις κάτι πιο δημιουργικό από τα στέλνεις στίκερς στις φίλες σου.
Αγνόησε τους άντρες που έχουν υφάκι. Θυμάσαι τον
ωραίο της εστίας που μόνο με το καλημέρα του έλιωνες! Τέτοιους τύπους αφησέ τους από την πρώτη στιγμή. Αν τους γνωρίσεις θα καταλάβεις ότι πρόκειται για ανασφαλείς τύπους που προσποιούνται πολύ!
Μην μιλάς άσχημα για τους γονείς σου. Οι γονείς σου είναι εκπληκτικοί και θα το καταλάβεις όταν σιγά σιγά θα αρχίζεις να θυμίζεις τη μαμά σου! Οπότε καλύτερα να μην σχολιάζεις κάτι που του μοιάζεις.
Μην πηγαίνεις σε hostels. Δεν σου επιβάλλουμε τα ξενοδοχεία με μοκέτες και τα τρία αστέρια στην κατηγορία, αλλά το κοινόχρηστο μπάνιο και τα βρώμικα δωμάτια δεν είναι πια για σένα. Όπου πήγες, πήγες!
Μην μένεις ακόμα με συγκάτοικο. Κατανοούμε την οικονομική κρίση και σε καταλαβαίνουμε αν το κάνεις για καθαρά οικονομικούς λόγους, όμως, αν το κάνεις για την παρέα και για να γλιτώνεις δουλειές του σπιτιού δεν είσαι στο σωστό δρόμο προς την ενηλικίωση.
queen.gr

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου