Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Η αλήθεια είναι πως στο μακιγιάζ δεν έχουμε πολλές επιλογές συνδυασμών όπως στο ντύσιμο. Δυο είναι οι δρόμοι που μπορούμε να ακολουθήσουμε, έντονα χείλη ή έντονα μάτια (το οποίο...
φυσικά σημαίνει διακριτικά η καθόλου βαμμένα χείλη).

Και παρόλο που οι επιλογές είναι μόνο δυο, το αν δηλαδή θα τονίσουμε το βόρειο ή το νότιο κομμάτι του προσώπου μας, η γκάμα των χρωμάτων και των αποχρώσεων τους είναι τόσο μεγάλη (κραγιόν, σκιές, μολύβια, μάσκαρα κ.α.) που μας κάνουν να μη νιώθουμε κανέναν περιορισμό!
Έντονα χείλη ή έντονα μάτια λοιπόν? Η επιλογή είναι δική σας αφού άλλοτε προτιμούμε το πρώτο άλλοτε το δεύτερο και φυσικά ποτέ δεν πρέπει να επιλέγουμε και τα δυο μαζί! Eκτός αυτού το μόνο που πρέπει να γνωρίζουμε είναι τι μας πηγαίνει σε χρώματα και φυσικά πιο είναι το δυνατό μας σημείο ώστε να το τονίσουμε!

Γεμάτα χείλη και λευκά δόντια σίγουρα χρειάζεται έντονο κραγιόν. Από την άλλη τα ανοιχτόχρωμα μάτια κάλο είναι να τονίζονται με μακιγιάζ ή με Φυσικά το έντονο κραγιόν πηγαίνει και σε λεπτά χείλη με την προϋπόθεση να μην είναι ματ και να έχει κάποια γυαλάδα (περάστε τα με
μακιγιάζ ταιριάζει σε κάθε χρώμα ματιού! 
 
Επίσης μπορείτε να παίξετε και με χρώματα δημιουργώντας ένα ξεχωριστό smoky μακιγιάζ. 
Για παράδειγμα με μπλε σκιά σε καστανά μάτια που είναι φοβερός συνδυασμός!
Όλα λοιπόν μας ταιριάζουν αρκεί να γνωρίζουμε που πρέπει να σταματάμε και που να κάνουμε το κάτι παραπάνω για να ξεχωρίζουμε!




---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου