Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

To total black look είναι sexy και ταυτόχρονα chic. Οι περισσότερες από εμάς το λατρεύουμε καθώς για κάποιο λόγο μας κάνει να αισθανόμαστε...
αυτοπεποίθηση και παράλληλα ασφάλεια. Ένα ολόμαυρο outfit μας βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση και μπορεί να φορεθεί το πρωί στη δουλειά αλλά και στη βραδινή μας έξοδο! Υπάρχουν όμως κάποια μυστικά τα οποία μπορούν να απογειώσουν το στυλ μας...

Για μία κομψή και όχι βαρετή total black εμφάνιση φροντίστε τα μαύρα ρούχα σας να έχουν κάποιες metallic λεπτομέρειες ή να συνδυάσετε metallic αξεσουάρ. Για μια εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση λοιπόν συνδυάστε ένα μεταξωτό harem παντελόνι με ένα crop top με metallic λεπτομέρειες και ολοκληρώστε το look σας με τα μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλά σας, ένα μεγάλο ασημένιο ή χρυσό βραχιόλι και ένα μαύρο clutch.

Εάν αναζητάτε κάτι casual, το μαύρο denim παντελόνι σας πάντα είναι μια καλή επιλογή. Συνδυάστε το με ένα oversized t-shirt με V και τα άνετα μαύρα flats.

Το total black είναι σίγουρα ό,τι πρέπει για μια επίσημη εκδήλωση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα υπέροχο μαύρο φόρεμα το οποίο να κολακεύει τη σιλουέτα σας, ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες και ένα σακάκι. Σας συμβουλεύουμε σε αυτή την περίπτωση να "σπάσετε" το total black με ένα μικρό τσαντάκι σε φωτεινό χρώμα.

Τα μαύρα see through κομμάτια είναι αυτό που ψάχνετε για την απόλυτα κομψή και sexy εμφάνιση. Φορέστε ένα see through top ή μια see through maxi φούστα και σίγουρα όλα τα βλέμματα στη βραδινή σας έξοδο θα είναι στραμμένα πάνω σας καθώς τίποτα δε μπορεί να αναδείξει περισσότερο τη θηλυκότητά σας από ένα διάφανο κομμάτι που θα αφήνει να αποκαλυφθεί ένα μέρος του σώματός σας.

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου