Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Οι τεράστιου κρίκοι, τα καυτά μίνι, τα πολλά αξεσουάρ είναι λίγα μόνο από τα τρεντ που λατρέψαμε μέσα από την Τζένιφερ Λόπεζ! Δες ποια είναι τα βασικά του στιλ της και αν σ'αρέσουν προσάρμοσέ τα στο δικό σου!

Τα καυτά μίνι και ο ποπός σε κοινή θέα! Αν έχεις τα πιασιματάκια σου σαν την μέση ελληνίδα, ποιος σε εμποδίζει να βάλεις το μινάκι σου; Εδώ ολόκληρη Jlo και όποτε μπορεί να πετάει έξω, δεν σου λέει κάτι αυτό;


Κορμάκια! Τι πιο σέξι από το κορμάκι σε όποια εκδοχή του σου ταιριάζει! Μέσα από τα ρούχα με ένα ωραίο παντελόνι είναι ιδανικό για εσένα.


Η Τζένιφερ δεν φοβάται να φορέσει φουλ κόκκινο, γιατί να φοβηθείς εσύ; Φόρεσε το φλογερό κόκκινο φόρεμα, φόρεσε κόκκινα πέδιλα, βάλε και το κόκκινο κραγιόν σου και βγες έξω από το σπίτι!


Λεοπάρ που φωνάζει δεν δαγκώνει! Μην φοβάσαι το λεοπάρ ειδικά σαν one piece φόρεμα! Η έξω πλάτη είναι ένα ακόμη τρεντ που έχει καθιερώσει η style queen Τζένιφερ!


Όλα μαζί τα αξεσουάρ! Τι δαχτυλίδια, βραχιόλια όλα τα βάζεις επάνω σου και είσαι έτοιμη να γίνεις style icon!


Τα ολόσωμα bodies! Αν έχεις λατρεία στις ολόσωμες φόρμες για μια ειδική περίσταση είναι ο,τι πρέπει ειδικά για μια βραδινή σου εμφάνιση σε μια ιδιαίτερη περίσταση. Το one piece chic στιλ είναι ότι πιο σέξι μπορεί να διαλέξεις αρκεί να μπορείς να το υποστηρίξεις!


Οι τεράστιοι κρίκοι είναι μόδα χάρη στην Jlo! Τόλμησε να τους φορέσεις με όλα τα λουκ σου και τράβηξε το βλέμμα στα αξεσουάρ σου!


Tα μαλλιά σου δεν είναι ανάγκη πάντα να πέφτουν στους ώμους! Η Τζένιφερ μας δείχνει πως μπορούμε να είμαστε κουκλάρες με τα μπροστινά τσουλούφια πιασμένα ή με τα μαλλιά πιασμένα σε μια αλογοουρά ή σε ένα κότσο!

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου