Τα παντα για τη γυναικα
.

| 1 σχόλια ]

Τα ωραία και λαμπερά μαλλιά δεν μας προσθέτουν μόνο περισσότερη λάμψη και γοητεία, αποτελούν ένδειξη υγείας και ευεξίας. Ακολουθείστε τους παρακάτω τρόπους για να έχετε και να διατηρείτε τα μαλλιά σας όμορφα και λαμπερά.
1. Το σαμπουάν που χρησιμοποιείτε πρέπει να ταιριάζει με την τύπο των μαλλιών σας (λιπαρά μαλλιά, ξηρά μαλλιά, βαμμένα μαλλιά, κανονικά κ.α) αν λούζεστε καθημερινά επιλέξτε σαμπουάν για συχνή χρήση.
2. Η κρέμα μαλλιών πρέπει και αυτή να αντίστοιχη με τον τύπο των μαλλιών σας. Καλό είναι να χρησιμοποιείτε γιατί βοηθά στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών, και τα βοηθά να φαίνονται περισσότερο λαμπερά. Προσοχή όμως αν έχετε λιπαρά μαλλιά, καλό είναι να αποφεύγεται, γιατί επιδεινώνει το πρόβλημα.



3. Η μάσκα καλό είναι να χρησιμοποιείτε αν έχετε βαμμένα μαλλιά. Οι ειδικοί συνιστούν την εβδομαδιαία χρήση της, ανεξάρτητα από τον τύπο μαλλιών σας, γιατί βοηθά στην μη δημιουργία ψαλίδας, κάνει τα μαλλιά περισσότερο λαμπερά και ευκολοχτένιστα.
4. Η χτένα που χρησιμοποιείτε πρέπει να είναι αντίστοιχη με τα μαλλιά σας. Και μην ξεχνάτε τον κανόνα αποφυγής χτένας με πυκνά δοντάκια γιατί προκαλούν ψαλίδα.
5. Αρχίστε να χτενίζεται τα μαλλιά σας από τις άκρες και μετά συνεχίστε με τα πιο πάνω, έτσι ώστε να τα ξεμπερδέψετε γρηγορότερα αν έχετε μακριά μαλλιά.
6. Τα προϊόντα styling καλό είναι να χρησιμοποιούνται με μέτρο, κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται θαμπά, προκαλούν ψαλίδα, και πολλές φορές ευθύνονται για την τριχόπτωση.
7. Καλό είναι τα μαλλιά να κουρεύονται συχνά, τουλάχιστον κάθε τρεις μήνες
8. Και τέλος ενισχύστε την διατροφή σας με βιταμίνη Ε (φρούτα, κρέας, ξηροί καρποί), δεν θα κάνουν μόνο καλό στα μαλλιά σας αλλά και στο δέρμα σας.


http://www.myworld.gr/site/content.php?sel=148&artid=571467




follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

1 σχόλια

Unknown είπε... @ 6 Δεκεμβρίου 2010 στις 3:43 μ.μ.

Ευχαριστούμε για τις ωραίες συμβουλές!
Για τιπς ομορφιάς και μακιγιάζ πάρτε ιδέες από τη σελίδα της L'Oreal Paris! http://www.facebook.com/LOrealParisGR

Δημοσίευση σχολίου