Τα παντα για τη γυναικα
.
| 0 σχόλια ]

Άλλοτε θηλυκό και σικ, άλλοτε σπορ ή ρετρό, ανάλογα με τον τρόπο που φοριέται, το ριγέ μπορεί πολύ εύκολα να γίνει εφιάλτης για το στυλ και τη σιλουέτα σας. Για να μην παραπέσετε, λοιπόν, σε κανένα παράπτωμα, παρακάτω σας δίνουμε 5 συμβουλές σχετικές με το πώς να φορέσετε τα ριγέ ρούχα σας.
Αδύνατη ή παχουλή, επιλέξτε το σωστό ριγέ.
Ακόμα και αν σας αρέσουν όλα τα είδη ριγέ, μην επιτρέψετε να σας φοράνε αντί να τα φοράτε και επιλέξτε το στυλ που ταιριάζει περισσότερο στην μορφολογία του σώματός σας.
* Εάν έχετε μεγάλο στήθος ή λίγο κοιλίτσα, αποφύγετε τα τοπ με τις οριζόντιες ρίγες. Το ίδιο ισχύει και για τα παντελόνια, τις φούστες ή τα φορέματα, σε περίπτωση που έχετε ψωμάκια ή μεγάλο ποπό. Προτιμήστε τις κάθετες ρίγες που επιμηκύνουν τη σιλουέτα σας.
* Σε ότι αφορά στο μέγεθος της ρίγας, η λεπτή είναι πολύ πιο σικ, ενώ η φαρδιά είναι για πιο χαλαρό ντύσιμο.
Χρωματιστές ρίγες ή όχι;
Τα πάντα εξαρτώνται από το γούστο και το στυλ σας, αλλά το πιο σικ και αυτό που συνδυάζεται πιο εύκολα είναι το απλό κλασσικό ριγέ.
* Το ασπρόμαυρο ριγέ είναι κλασσικό και διαχρονικό, το λευκό-μπλε ταιριάζει περισσότερο με το ναυτικό στυλ, ενώ και οι δύο χρωματικές αποχρώσεις είναι πάντα μέσα στη μόδα. Σημειώνουμε ότι φέτος το καλοκαίρι είναι στη μόδα και η τζιν ρίγα.
* Εάν επιλέξετε ριγέ σε αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το ροζ ή το κίτρινο, προσέξτε να μην κάνετε λάθος συνδυασμούς με το υπόλοιπο σύνολο. Εάν, για παράδειγμα, επιλέξετε ένα τοπ σε κόκκινο-λευκό ριγέ, προτιμήστε από κάτω τζιν.
Πότε μπορείτε να φορέσετε ριγέ
Το ριγέ φοριέται εύκολα καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό που μετράει περισσότερο είναι να κάνετε σωστές επιλογές και σωστούς συνδυασμούς.
ή σκαρπίνια με τακούνι και ένα τσαντάκι σε στυλ φάκελο.
Με τι συνδυάζεται το ριγέ;
Το ριγέ συνδυάζεται με πολλά αξεσουάρ, με την προϋπόθεση όμως ότι σέβεστε την αρμονία των χρωμάτων.
Ποιες μπορούν να φορέσουν ριγέ;
Όλες οι γυναίκες μπορούν να φορέσουν ριγέ, καθώς τα πάντα είναι θέμα γούστου και προσωπικού σας στυλ.* Εάν συνηθίζετε να ντύνεστε πιο χαλαρά, επιλέξτε ρούχα με χρωματιστές και φαρδιές ρίγες.* Εάν ντύνεστε πιο προσεγμένα, επιλέξτε λεπτές ρίγες, που ταιριάζουν σε όλες τις περιστάσεις

Να ξέρετε ότι, το ριγέ δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι.
follow us


miss24.gr To γυναικείο blogShare on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου