Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Έχεις μπερδευτεί από τη μεγάλη ποικιλία ρούχων που άρχισε να εμφανίζεται στις βιτρίνες των καταστημάτων; Δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις; O τρόπος είναι απλός! Σκέψου πιο από τα παρακάτω επίθετα προσεγγίζει περισσότερο την προσωπικότητα σου και δες ποιες τάσεις της φετινής μόδας θα σε βοηθήσουν να είσαιinfashion, χωρίς να χάσεις το στυλ σου ούτε για μια στιγμή!Η ρομαντική
Φλοράλ φορέματα, κλος φούστες, βολάν, δαντέλες και αξεσουάρ, τα οποία θα πρέπει να χαρακτηρίζει μια αφαιρετική διάθεση, θα τονίσουν την θηλυκότητα σου και θα σου χαρίσουν κοριτσίστικη γλυκύτητα.
Η εκκεντρική
Το επίθετο μιλά από μόνο του. Ο κόσμος της μόδας μπροστά στα πόδια σου. ’πειροι συνδυασμοί σε περιμένουν. Εμπριμέ φορέματα, τσιγγάνικο look, Ριγέ, καρό και ότι άλλο θες! Συνδύασε τα με τον μοναδικό τρόπο που μόνο εσύ ξέρεις και τολμάς! Κάνε την αλλαγή.
Δείξε για άλλη μι φορά, ότι εμείς φτιάχνουμε τη μόδα και όχι η μόδα εμάς!
Η συντηρητική
Για όλους υπάρχει μια λύση φέτος. Οι απαλοί τόνοι είναι εδώ και σε περιμένουν! Όμορφες φούστες και ανάλαφρα φορέματα με χρώματα που ξεκινούν από το απαλό μπεζ και φτάνουν ως το σκούρο σοκολατί. Μεσάτα πουκάμισα και τοπ με παγιέτες θα αναδείξουν τη θηλυκότητα που κρύβεις επιμελώς. Φόρεσε φλατ, δερμάτινες μπότες που θα κάνουν πιο άνετη την εμφάνιση σου.
Η δραστήρια
Δεν χρειάζεται να το πολυσκεφτεί κανείς. Θέλεις να είσαι trendy και ταυτόχρονα άνετη από το πρωί μέχρι το βράδυ.





follow us


miss24.gr To γυναικείο blog



Share on Facebook

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου