Τα παντα για τη γυναικα
.

| 0 σχόλια ]

Eνα δερμάτινο παντελόνι (από συνθετικό ή μη δέρμα δεν έχει σημασία) είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μιας γυναίκας.
oσο διαχρονικό και στιλάτο όσο ένα μαύρο κοντό φόρεμα. Αν το συνδυάσεις ....
σωστά θα του δώσεις τη δύναμη να σε αναδείξει ως style icon.Δερμάτινο παντελόνι με λευκό t-shirt.
Aν θέλεις να δημιουργήσεις ένα casual outfit με το καινούριο σου δερμάτινο παντελόνι, ο καλύτερος τρόπος είναι να το συνδυάσεις με ένα λευκό κλασσικό t-shirt. Μία επιλογή που ναι μεν δείχνει αρκετά casual αλλά αν φορέσεις ένα ζευγάρι γόβες θα του δώσεις αμέσως μία έξτρα ώθηση.

 


 

Δερμάτινο παντελόνι με τζιν πουκάμισο.

Aγαπημένη επιλογή για τη δημιουργία του απόλυτου street style. Δύο πολύ έντονα κομμάτια που δύσκολα θα επιλέγαμε να συνδυάσουμε. Αν καταφέρεις όμως να βρεις το κατάλληλο πουκάμισο και φορέσεις και τα sneakers σου από κάτω, θα πάρεις με την αξία το βραβείο για street style fashion.

Δερμάτινο παντελόνι με καρό τζάκετ.

Ένα outfit το οποίο σίγουρα θα χαρακτηρίζαμε ως glam rock και σίγουρα θα επιλέγαμε για ένα βράδυ με φίλους στο κέντρο της πόλης.

Δερμάτινο παντελόνι με λευκό πουκάμισο.

Αν θα έπρεπε ένα outfit να χαρακτηριστεί city chic χωρίς να θυμίζει παραδοσιακή εικόνα αντίστοιχου, τότε αυτό θα ήταν το συγκεκριμένο. Λευκό πουκάμισο, φορεμένο μέσα από ένα λεπτό πουλοβεράκι και διακριτικά κοσμήματα.Aν θες να αποφύγεις την μπότα ακόμα, τότε βάλε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

Mε τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, το συμπέρασμα είναι ένα. Eνα δερμάτινο παντελόνι μπορεί να συνδυαστεί με αμέτρητα πράγματα. Επίσης, χάρη στην προσαρμοστικότητα του, μπορεί να σου δώσω όποιο στιλ κι αν θέλεις και να δημιουργήσει αμέτρητα outfits.

Aν θέλεις, λοιπόν, να αποκτήσεις κι εσύ το στιλ και τη λάμψη των τεσσάρων κοριτσιών στη φωτογραφία τότε απόκτησε κι εσύ ένα δερμάτινο παντελόνι, σε μαύρο, μπορντό ή σε χακί χρώμα – για να είσαι και μέσα στην τάση της εποχής!

Tέλος, έχε υπόψιν σου ότι τα παραπάνω outfits αποτελούνται όλα από διαχρονικά κομμάτια, οπότε όποια και να επιλέξεις να ξέρεις ότι δεν θα είναι μόνο για μία σεζόν.
Αγοράστε τα πιο ωραία δερμάτινα παντελόνια εδώ 
http://bit.ly/2dqMF0d

---

Μοιραστείτε

0 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου